Festivalová atmosféra s audiosystém GTK-XB60

Vytvořte si s přáteli zážitek jako z festivalu, ať už jste kdekoliv. S vysoce výkonným audiosystém GTK-XB60 s funkcí EXTRA BASS můžete hudbu přinést všude s sebou a uspořádat tak velkolepou party plnou fascinujících světelných efektů.

Sony reproduktory

S audiosystém GTK-XB60 od Sony oživíte každou party i taneční parket a díky integrovaným světlům vytvoříte zcela nezapomenutelnou atmosféru. Funkce EXTRA BASS přináší hluboký zvuk a zvýrazní basové frekvence skladby, takže si budete připadat jako na skutečném festivalu.

Kromě toho vestavěná dobíjecí baterie umožní přehrávat hudbu i bez zapojení do elektrické zásuvky a udrží party v plném proudu až po dobu 14 hodin. A pokud vám přeci jen dochází šťáva, stačí aktivovat režim Stamina, který výdrž prodlouží. Technologie NFC a Bluetooth® zajišťují nejen bezproblémové připojení, ale umožňuje také vybírat skladby, měnit nastavení zvuku a ovládat barvy světel nebo aktivovat nejrůznější DJ efekty – to vše z vašeho telefonu s pomocí aplikací Music Center či Plug-in Fiestable od Sony. Navíc můžete propojit až 10 kompatibilních reproduktorů zároveň s pomocí bezdrátového režimu Party Chain a dosáhnout tak ještě vyššího výkonu zvuku.

Více naleznete na http://www.sony.cz