13 valentýnských tipů na dárky pro vaši milou. Už se netrapte, vymysleli jsme to za vás

Vzhledem k tomu, že se Valentýn blíží mílovými kroky, je na čase začít vybírat valentýnský dárek pro svou drahou polovičku. Pokud si ale nevíte rady, přinášíme vám několik nápadů, které vás z té prekérní situace dostanou.

Valentýn

Mapa hvězd

Ať už to byl váš svatební den, nebo den, kdy jste se vy dva potkali, darujte jí hvězdnou mapu s přesným datem, kdy se vaše životy změnily v jeden společný. Věřte, že tímto dárkem k Valentýnu ji naprosto dojmete a překvapíte.

Kartičky s nápady

Velmi oblíbené se v posledních letech staly kartičky s nápady na rande, proto jsou dalším perfektním dárkem, kterým můžete obdarovat svou milou. A jak tyto kartičky fungují? Každá stírací kartička ukrývá nápad na zábavné rande, od útulných nocí doma až po dobrodružství, která spolu můžete podniknout. Samozřejmě takové kartičky s trochou kreativity můžete vyrobit i vy sám.

Personalizovaná plaketa

Tuto plaketu si můžete upravit pomocí oblíbené společné fotografie a písně, která je pro vás dva písní speciální, jako je třeba ta, na níž jste například tančili na vaší svatbě nebo hrála v tu noc, kdy jste se potkali. Nic sladšího určitě ještě neviděla.

Zlatý náramek

Nic nepotěší ženu jako nějaký šperk. Rozhodně neurazíte jednoduchým náramkem, který obsahuje na vnitřní straně speciální rytinu „heart of gold“. Je to sladký a smysluplný dárek, který bude často zdobit ruku vaší partnerky.

valentýn
Šperk je vždy sázkou na jistotu. (foto: depositphotos)

Hedvábný župan

Aby vaše partnerka viděla, jak moc vám na ní záleží, rozmazlete ji hedvábným županem, v němž se bude cítit jako někde v luxusních lázních. Pakliže chcete ušetřit a hedvábí vyměnit za levnější satén, raději se uchylte k úplně jinému dárku.

Pouzdro na sluchátka AirPod

Miluje vaše partnerka hudbu? Potěšte ji třpytivým pouzdrem na její AirPody značky Kate Spade. Díky němu je totiž bude mít stále při sobě zabalené ve stylové krabičce.

Domácí gelová manikúra

Darujte jí domácí gelovou manikúru, o níž víte, že po ní už nějakou dobu pokukuje.  V tomto případě byste měli zabrouzdat na Instagramu, kde influencerky doporučují vhodné značky a nebo se poradit s její pravidelně navštěvovanou manikérkou.

manikúra
Občas se ženy nechají rády rozmazlovat, ale někdy ocení, když si mohou manikúru udělat v pohodlí domova. (foto: depositphotos)

Degustační sada vín

Jestliže je vaše partnerka milovnicí vína, s degustačním setem máte vyhráno. Na internetu najdete nespočet vinařství, která nabízí valentýnské degustační sady, v nichž nechybí ani víno růžové, které je pro den sv. Valentýna naprosto nezbytné. Naopak pokud přesně víte, jakou odrůdu vína má nejraději, rozhodně ji potěší, jak jste pozorný a všímavý, až si takový dárek rozbalí.

Květiny

Květiny potěší každou ženu, s pořádným pugétem tedy rozhodně nikdy vedle nešlápnete. Překvapte ji však už mnohem dříve než při valentýnské večeři. Vyhledejte si online květinářství, kde připravují skutečná umělecká díla a nechte jí kytici zaslat do práce. V žádném případě nezapomeňte na kratičký vzkaz na kartičce, který by měl být osobní a tajuplný zároveň.

Bambusový podnos do vany

Koupe se vaše partnerka ráda a užívá si pohodu a relax? Pokud ano, v tom případě ji jistě potěší stylová bambusová podložka, kterou položí na vanu a může si horkou koupel užít se svíčkami, skleničkou vína či dobrou knihou.

vana
Pokud vaše partnerka s oblibou relaxuje ve vaně, pak není co řešit. (foto: depositphotos)

Medvídek z růží

Spojte dva dárky do jednoho. Pokud hledáte skutečně typický romantický dárek k Valentýnu, medvídek z umělých růží je trefou do černého. Ačkoliv jsou růžičky umělé, voní po pravých růžích – a nemluvě o luxusním dárkovém balení, do něhož je medvídek zabalen.

Romantický wellness

Pokud si troufnete na něco odvážnějšího, tak doporučujeme své milé darovat romantický společný wellness pobyt. Užijete si chvilky spolu, zrelaxujete se a odpočinete si. Co víc si člověk může přát?

Erotická hra

A další tip pro odvážlivce. Erotické hry, ať už ve formě desek, karet nebo stíracích losů jsou zajímavým dárkem, který zpestří a pořádně okoření valentýnský večer. Nevěříte? Vyzkoušejte sami.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak naplánovat valentýnské rande?

Valentýn v kině? Proč ne. S rezervací neotálejte, bývá plno! Vyberte si z tipů na filmy, které by se jí mohly líbit