Už žádné čuňárny! Tohle tričko se jen tak neumaže!

Grilovačky, kempy, trampy… Návod, jak zůstat co nejdéle „člověkem“, existuje. Už si nemusíte dělat starosti s oblečením. Jedno tričko vyřeší všechno. Je totiž téměř nezničitelné a umažou ho jen ti nejlepší!

Skvrny od rzi, rtěnky, krve, kečupu… Jsme neschopný. Nevíme, co s nimi. A tak vždycky jako v reklamě na prací prášek čekáme, až se nad námi ty naše pradlenky smilují a doporučí nám ten úplně nejlepší přípravek ze všech. Ten vypere i černocha! Že to přesně takhle „chodí“ u vás? No jasně.

Idea, která se líbí

Nemáme nic lepšího na práci, než se zajímat o kdejakou špínu na hadrech. Že je na nich visačka Calvina Cleina? Hugo Bosse? No a co!? Jakmile dotyčný kousek nestojí aspoň pětku, nemá cenu se stresovat. Co na tenhle názor vědci z NASA?

Asi jim peněz vyhozených za praní bylo líto. Dostali vztek na všechna ta usmolená trička a přišli s prototypem, který je víc než jen obyčejná bavlna. Teď už si můžete sednout třeba do psích kšírů…

Black and white. A šatník je kompletní!

Oděvní firma Threadsmiths všechny ty, kdo se bojí o svůj vzhled, může po přepadovce kreativních nápadů svých ještě kreativnějších spolupracovníků uklidnit. Dala totiž do oběhu sadu bílých a černých naprosto jednoduchých triček s názvem Cavalier. (Další barvy zatím nečekejte. Stejně jako potisky.)

Tričková magie

Jedná se o stoprocentně bavlněné tričko, které využívá patentovanou hydrofobní nanotechnologii, jež odpuzuje nečistoty a kapalinu, aniž by se snížila přirozená prodyšnost bavlny.

Tato technologie přiměje kapičky sjet z textilie, čímž vytváří přirozený samočisticí efekt. Když už jde do tuhého a z veder je tričko propocené tak, že by před vámi utekl i skunk, můžete se k němu chovat jako ke každému jinému.

Prostě se dá prát v pračce a vyžaduje jen minimum nadstandardní péče při čištění, takže třeba taková barbecue omáčka nemá šanci. Nápad by ušel. Teď jen, kolik za to?

V háemku nehledejte

Pokud se rozhodnete pro nákup a překousnete, že tričko je k dostání pouze v oné bílé nebo černé barvě a v základním střihu a velikostech (XS až XXXL), připravte si 55 dolarů, což je přepočtu necelých 1 400 našich. Tato cena platí i pro dámské verze. Juniorská vyjde o dvacet dolarů méně. Mimina jsou nejlevnější (zhruba 600 korun za kus).

Kdo chce ušetřit, vyplní na stránkách prodejce předobjednávku a dostane 15 % slevu. S ohledem na to, že ve hře je ještě poštovné, nemá cenu hrát si na hrdinu.

A teď si představte to další sci-fi. Kalhoty, kravaty, košile, oblíbené tenisky. Všechno se speciální úpravou proti ušpinění. No, Cavalier je první krok. Teď jen dotáhnout myšlenku do konce.

Jo a mimochodem, tohle jsou testy z lidu. Žádná reklama firmy, jen holé prznění nebohého trička, a to těmi nejhoršími způsoby. (Mezi the best nejotravnější skvrny vůbec patří vosk, žvýkačka, červené víno, propiska a pot. Něco z toho je v náhledu k vidění.) Tak co, investujete do vlastního pohodlí?

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vychytávky, o kterých jste neměli zdání, ale chcete je

Auto, které vyjelo ze 3D tiskárny