„Já ji zabiju!“ aneb trapasy ženských, za které se stydíme

Taky máte někdy pocit, že se vaše partnerka proměnila v kopyto, za které se stydíte? Každý někdy šlápne vedle, tak neklesejte na mysli.

Pojďte se s námi pobavit nad ženskými trapasy, za které se jejich partneři rozhodně styděli.

Bože, proč TO neumí couvat?!

Mirek si dal v dobré společnosti pár piv a panáků, a tak bylo jasné, že domů bude řídit manželka. Raději si dal ještě jednoho frťana na posilněnou, protože věděl, že to bude zase jízda. Jeho žena se ani deset let od absolvování nenaučila řídit, neměla na to prostě vlohy.

Nasadila si své silné brýle, chytla volant stylem kudlanka nábožná, a hned ze začátku tam naprala jedničku místo zpátečky. Až po čase jí došlo, že má zataženou ruční brzdu. Vlivem necitlivého zacházení se spojkou auto hopslo na obří květináč před sebou, a bylo vymalováno. „Proč to moje nemehlo neumí ani couvat?“ Odpovědi se nedočkal. Šlo se uklidit květináč. Prostě trapasy.

Ženská na mateřské

Být na mateřské asi není žádný med. Kolikrát jsme rádi, když se od řvoucího dítěte můžeme vydat za něčím jiným a v pracovním procesu přijít na jiné myšlenky. I tak by ale přeci mělo být zvládnutelné s jedním dítětem doma aspoň uklidit. Jarkovi zrovna zavolal bratr, že by potřeboval něco probrat, tak ho cestou domů z práce vzal s sebou.

Těšili se, že si spolu dají kafe. Sotva Jarek otevřel dveře, nestačil se divit. Domácnost vzhůru nohama! Nic nebylo na svém místě – špinavé nádobí přetékalo z linky, na zemi byla změť všeho možného – a uprostřed toho všeho byla jeho žena stále ještě v noční košilce, jak si hraje s dítětem. Jarek se styděl před svým bratrem za to, kde se právě ocitli.

rodina
Vracet se domů do nepořádku opravdu není nic příjemného. (zdroj foto: 123rf.com)

Kuchařka? Boží!

Možná to taky znáte – jednou za čas pozvete celou rodinu k vám domů a chystáte jim jídlo. Oslava, párty, nebo třeba domácí soutěž v prostřeno. Je jedno, jak to nazvete. Rozhodně ale musíte počítat s tím, že si všechno nachystáte dopředu, jinak hrozí trapasy. No a Martinova žena není právě mistryně v plánování. Když si ráno trochu pospali, už se to nedalo dohonit. Zběsile běhali po kuchyni a krájeli kde co.

Maso ale v troubě dvě hodiny potřebuje, ať se vám to líbí, nebo ne. Rodina zazvonila a každý už se těšil na jídlo. Manželka se rozhodla, že bude hrát mrtvého brouka, a když po půl hodině slušné konverzace řekla, že je na čase jíst, Martin na ni jen vrhl tázavý pohled. Na slavnostním talíři pak všem naservírovala maso tuhé jako houžev, které šlo krájet jen velkou silou. Ostuda.

Proč plavky? Není třeba, ne?

Letní čas koupališť je nejkrásnější období v roce. Člověk se konečně uvolní, dá si něco dobrého a jen tak si plave nebo se válí na slunci. Žádné drama. To byste ale s sebou nesměli mít Petrovu ženu. Petr už se nemohl dočkat, jak si sobotní den užije. Tolik víkendů mu nevycházelo jít k vodě, a dnes nebe vymetené a horko jako drak. Vyrazili k vodě spolu s kamarády z práce.

Petrova žena se jen slunila a vypadala spokojeně. Nakonec se však odhodlala jít s nimi do vody. Asi se chtěla předvést, ale moc jí to nevyšlo. Skočila šipku, při které jí spadl vršek i spodek opalovaček, co nebyly dělané na sportovní výkony. Petr tak místo pohody zažil posměch, když všichni hledali na dně bazénu její titěrné plavky. Navíc se z vystajlované krásky ve vodě proměnila ve zmoklou slepici, navíc ještě nahatou – prostě proměna k popukání.

Taky máte podobné zkušenosti se svými drahými polovičkami? Je jasné, že nikdo není dokonalý, ale někdy se za ně doslova stydíme. Někdy je to prostě za čárou. Možná nám už pak nezbývá, než si přát pouze jedno – ať to alespoň není horší, než to je. Tak se držte a ženské trapasy občas přehlídněte.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 nejtrapnějších erekcí, které válcují internet!

Hitparáda teroristických trapasů