TOP 5 míst, kde si v Praze hezky zašukat. Testovali jsme na vlastní kůži

Sbírání podkladů k tomuhle článku byla jedna velká radost. Všechno se muselo patřičně ozkoušet a otestovat. Následující mini-průvodce tak, doufejme, pomůže nejednomu bezprizornímu páru při hledání rozkoše.

Kde si zasouložit v Praze

Park Letná (Praha 7) – 80 %

Pokud jde o půvaby samotného parku, není pochyb, že jde o jednu z nejhezčích lokalit na území celé metropole. Velkou výhodou je koncentrace většiny lidí – pijanů i pejskařů – v přední (nebo chcete-li spodní) části. Těm, co k výkonu potřebují klid, proto doporučujI kopulovat spíše v odlehlejších částech za metronomem po Stalinově pomníku (viz foto).

Na Letné je šukání nejlepší za metronomem

Na Letné je šukání nejlepší za metronomem

Odvážnějším a fanouškům pomalejší penetrace pak bude vyhovovat také travnatá plocha pod zahrádkami. Samotný akt však bude třeba částečně maskovat (např. žena naostro s šaty se během pikniku usadí na partnerův pyj).

Riegrovy sady (Praha 2) – 80 %

Další z parků v mém přehledu se mi sem dostal tak trochu omylem. Plán byl zasouložit si už na náměstí Míru, tam je to však i v pokročilejších hodinách velmi frekventované. Když už okolo neobcházejí policejní hlídky, usadí se poblíž parta feťáků nebo vysmátá omladina. Náměstí Míru tedy nebrat!

Riegrovy sady jsou na sex fajn hlavně mimo sezónu

Riegrovy sady jsou na sex fajn hlavně mimo sezónu

Oproti tomu Riegrovy sady skýtají (minimálně v noci) nejeden skvělý úkryt pro žhavou rychlovku. Jen si předem zkontrolujte vybrané místo, psí výkaly jsou všude. Problém s „Riegráči“ může nastat v létě, kdy vrcholí sezóna provozu tamních zahrádek. Pro ideální zážitek proto doporučuju teple se obléct a vyrazit třeba teď na podzim. Stojí to za to.

Okolí metra Skalka (Praha 10) – 65 %

Když ji miluješ, není co řešit. A když musíš, tak musíš. Okolo 11 večerní už byla většina lidí v oblasti srocených na zastávkách autobusů, během celého aktu okolo nás prošel jediný člověk (možná jich bylo i víc, další jsme však v zápalu boje jaksi neregistrovali).

Skalka je esteticky odpudivá, při souloži se soustřeďte na vnady své partnerky.

Skalka je esteticky odpudivá, při souloži se soustřeďte na vnady své partnerky.

V této lokalitě je ideální poloha na stojáka zezadu, lehat do místních křovin jsem se neodvážil. Celková atmosféra místa navíc brání bezproblémovému vyvrcholení. Brát jen v nouzi.

WC v Arena Music Club (Praha 1) – 50 %

Toalety v klubech jsou obecně vyhledávaným místem mrdu. Já ozkoušel jedny přímo v centru Prahy. K nízkému hodnocení ovšem přispívá skutečnost, že jsme se k aktu odhodlal až řádně podnapilý a s blížící se zavíračkou. Prostoru je v kabinkách až až, zamykat jdou také, ale ten impertinentní vyhazovač, který na mě neustále bušil a dožadoval se vstupu, tam být opravdu nemusel.

Ilustrační foto (Zdroj: Aliexpress.com)

Ilustrační foto (Zdroj: Aliexpress.com)

CineStar Praha Anděl (Praha 5) – 10 %

Ačkoli mi to zpočátku nepřišlo, zkoušet to v kině je fakt blbej nápad… Možná jsem jen byl na nevhodném filmu, nebo si vybral špatně umístěná sedadla (6. řada úplně vlevo), ale prostě to nešlo. Lidi jsou totiž vnímavější, než by bylo záhodno. Poté, co jeden z návštěvníků vytáhl mobil a chystal se nás natočit, raději jsme to vzdali a šli na hambáč do nedalekého Mekáče.

Village Cinemas se sice proměnilo v CineStar, k sexu jsou však jejich sály naprosto nevhodné - pokud nechcete skončit na YouTube...

Village Cinemas se sice proměnilo v CineStar, k sexu jsou však jejich sály naprosto nevhodné – pokud nechcete skončit na YouTube…

Na jakém nejdivočejším místě jste si to rozdali vy?

Zdroj foto: aliexpress.com, Wikipedia

Autor: Pornoman

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sex v kanclu. 7 míst, kde je to super!

Nejlepší bukva-káry. Troufnete si taky?