TOP 20 nejhorších přezdívek, kterými ženy oslovují své partnery. Děs a běs!

Kdo jste? Student, zaměstnanec, podnikatel, sportovec, rybář, motorkář, milovník aut – jasně. Ale kdo jste doopravdy? Hodně o tom vypovídá vaše přezdívka. Ta, kterou si necháte líbit od svojí mladý. Tak jak jste na tom? Tohle je dvacka toho nejhoršího, čeho se může dočkat!

Začínající vztah má několik více či méně závažných znaků, které se po pár prvních schůzkách začnou projevovat opravdu negativním způsobem na psychice člověka. Jedním z nich je i dávání přezdívek, jakýchsi mazlivých jmen, které mají symbolizovat náklonnost jednoho partnera k tomu druhému.

Džungle roztomilosti

Tento jev by už konečně měl někdo zakázat, neboť oslovovat člověka, se kterými žiju, křestním jménem, je normální, běžné a maximálně dostačující, což si ke škodě všech, kdo mají penis na správném místě, nemyslí úplně všichni.

Chlap je většinou dotlačen k tomu, aby tu svoji oslovoval přinejmenším zlato, miláčku, lásko, puso nebo krásko. Že právě tohle docela jde? Zachovejte paniku, na druhé straně střídmost většinou nefunguje. Co nejhoršího může vylézt z úst průměrné ženy?

Top 20 nejhorších přezdívek pro muže

  1. Broučku. Ideální oslovení pro toho, kdo chce v očích jiných spadnout až na samé dno.
  2. Mazlíčku. No comment.
  3. Králíčku. Vyznívá zvlášť blbě, pokud měříte dva metry.
  4. Plyšáčku. Kombinace zvířete se zdrobnělinou má u okolí vyvolat dojem, že nikomu nenaháníte strach. Fakt to tak chcete?
  5. Kuličko. Kde kdo by hádal, že něco takového se objevuje jenom v pohádkách nebo hororech. Jenže když v metru zaslechnete „kuličko, podej mi mobil z kabelky“, přejdou vás iluze. Kuličkou v tomto případě byl chlápek cca 36 let, 180 cm a žádného sebevědomí. Dobře mu tak.
  6. Bejby. Kdosi kdysi miloval Hříšný tanec. Jenže Swayze už je mrtvej – a film retro. Jak se zbavit tý přezdívky? Dobrá otázka.
  7. Knedlíčku. Samou láskou by vás snědla – anebo z vás dělá totálního hňupa.
  8. Medvídku – popřípadě myšáku. Jedná se o degradaci mužství v jednom jediném slově.
  9. Koblížku. Pár kil navíc její city k vám nezmění. Další variantou v tomto případě je i oslovení „vdolečku“, které má údajně vyznít roztomile. Máte ten pocit?
  10. Koloušku. Touto přezdívkou obvykle oslovují starší ženy své mladší milence. Pokud ale „mamka“ neuvolňuje dostatečně velkou cash, nenechte si to líbit!
  11. Kocourku. Tak tohle je těžký náběh na kastraci i v případě, že by vás takhle oslovovala Heidi Klum.
  12. Chlapečku. Mateřské sklony se objevují u každé druhé, což ve výsledku znamená, že při oslovení „chlapečku“ máte držet hubu a krok, protože o životě vlastně nevíte lautr nic.
  13. Kozle (kozlíku). Kozel je Satanovo zvíře představující sexuální chlípnost. Rohy se tak odpradávna ženským v mnoha případech zdají být ďábelskými, takže když chtějí ocenit smělé, odvážné nápady svého nabíječe, spojí ho s kozlem a myslí si, jak je to boží. Fakt je? Ani ne. Vlastně vůbec, i když ti největší zoufalci si v tom umí najít aspoň špetku něčeho pozitivního.
  14. Prcku. Ať je to myšleno jakkoli, vždycky si Petr nebo Pavel, který tuhle přezdívku slyší, spojí prcka s vaším pérem. Kdo dovolí, aby se mu doma říkalo podobným způsobem, nemá už v hospodě co dělat.
  15. Oříšku. Stalo se na peróně: „Pojď, dám ti něco dobrýho, ty můj oříšku.“ Vytáhla z tašky sušenku a podala ho svému příteli. „Díky, myšičko,“ ozvalo se. Kdo chce kam…
  16. Kaštánku. To, co se hodí pro psa, se prý hodí i pro muže. Tak pravila jistá Markéta, která byla inspirací pro tenhle článek. Svého o tři roky mladšího milence oslovuje kaštánku proto, že je údajně často (intelektuálně) natvrdlý. Jak roztomilé…
  17. Princi. Postiženost pohádkami se u mnohých popřít prostě nedá.
  18. Dráčku. Kdo nešlehá ohně, není chlap.
  19. Bonbonku. Ještě by vás mohla vycucat a spolknout. Nebo si sami vyberte, jak chcete zemřít.
  20. Taťko. Jak vypadá evoluce? Při randění všichni znají vaše křestní jméno jen proto, aby ho po založení rodiny mohli zapomenout. Oslovování „taťko“ patří k nejběžnějším hrozným přezdívkám, které ženský používají i v situacích, kdy s sebou nemají děti. Proboha, proč?

A jak doma říkají vám?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

13 nejhorších spolubydlících z pekla

15 nejhorších typů blbců, které jde na veřejnosti potkat