Top 10 produktů, které v létě musíš mít ve své kosmetičce

Není žádným tajemstvím, že péče o tělo, pleť a vlasy v létě se liší od jakéhokoliv jiného ročního období. V létě jsou nejteplejší měsíce, což samozřejmě ovlivňuje váš celkový vzhled.

kosmetika

Není žádným tajemstvím, že péče o tělo, pleť a vlasy v létě se liší od jakéhokoliv jiného ročního období. V létě jsou nejteplejší měsíce, což samozřejmě ovlivňuje váš celkový vzhled. Proto vám dnes poradíme, jaká kosmetika zaručí nejen bezchybný letní vzhled, ale zároveň poskytnou pokožce a vlasům péči v horkých letních měsících.

Cushion

Místo make-upu, které mají hustou konzistenci zvolte cushion. Tento kosmetický přípravek vám ušetří hodně času a peněz. Krásně maskuje nedokonalosti, vyrovnává barevný tón a mikroreliéf pleť, zmatňuje ji a umožní pleti dýchat. 

Pleťový krém s SPF ochranou

Pro zdravou a mladistvou pleť nemůžeme během léta úplně vynechat pleťový krém s SPF ochranou. Sluneční záření negativně působí na stav pleti, způsobuje předčasné stárnutí, dehydratuje ji a poškozuje kožní buňky. Zařaďte do své kosmetické taštičky tento kouzelný kosmetický přípravek, abyste chranili pleť proti slunci. 

Sprej na vlasy

Nejen pleť, ale i naše vlasy potřebují důkladnou péči. V létě pod vlivem tepla a sluníčka se mohou stát suchými a křehkými, ztratit svůj přírodní lesk a zdravý vzhled. Kvalitní sprej na vlasy bude aktivně vlasy hydratovat a nasycovat potřebnými vitamíny a minerály. 

Voděodolná řasenka

Nemusíte ji používat koždý den. Ale určitě se vám zejde v tě nejteplejší dny, nebo v případě, že plánujete jít na pláž nebo bazén.

Ochranný balzám na rty 

Věděli jste, že pokožka rtů je velmi citlivá a proto potřebuje šetrnou péči? Pořiďte si ochranný balzam na rty s SPF ochranou a intenzivně hydratačními vlastnostmi. 

Krémová tvářenka

Pro přirozeně vypadající make-up bude nezbytná krémová tvářenka. Velmi snadno a rychle se aplikuje a dodává celému vašemu vzhledu ten správný šmrnc.

kosmetika
Kosmetika pro ženu

Osvěžující sprej na fixaci make-upu

Tento jedinečný kosmetický přípravek nejen krásně zafixuje líčení, ale i nádherně osvěží a ochraní pleť před sluncem. 

Tělový sprej 

Parfémovaný tělový sprej se ideálně hodí na horké letní dny. Poskytne lehkou beztížnou vůni a některé značky dokonce nabízí spreje s jemnými třpytkami. 

Jasné voděodolné oční linky

Kdy jindy, pokud ne v létě se rozhodněte pro barevné šipky. Rozzařte svůj vzhled a nahraďte černé oční linky nějakými jasnějšími. Pokud jsou pro vás tyrkysové nebo korálové akcenty na očích příliš výrazné, zkuste tmavomodrou. V létě vybírejte voděodolné textury. Tak vaše líčení zůstane perfektní déle. 

Lesk na rty

Dodat lehký akcent na rty pomůže lesk. Nejlíp vyberte s SPF ochranou a s hydratačním účinkem.