Vysokozdvižný vozík je nepostradatelným pomocníkem do každého skladu. Jaký typ se vyplatí?

Skladování i přeprava materiálů a zboží v prostorech vaší firmy je úplnou vědou, kterou se vyplatí mít vyřešenou do posledního detailu. Čím rychlejší, bezpečnější, pohodlnější a spolehlivější proces si zajistíte, tím větších zisků se v dlouhodobém měřítku dočkáte. Alfou i omegou všeho jsou v tomto případě šikovná zařízení na kolech, která dokážou převážet klidně i několik tun.

STILL

Dnes už vládne elektřina

Spousta z vás zajisté ve svých firmách využívá služeb vynálezu, kterým je šikovný vysokozdvižný vozík. Ten se na našem trhu pohybuje již pěkných pár desítek let, přičemž se za tu dobu stal naprostou klasikou každého skladu. Nic ale netrvá věčně, a proto jej v současnosti pomalu a jistě nahrazuje mladší a dravější elektrický VZV.

Tento typ se chlubí levnějším provozem, srovnatelnou silou, čistotou práce a vypouštěním nulových emisí do vašich prostor. Není divu, že se začíná objevovat ve stále rostoucím množství různých společností, kde si jeho majitelé cení zmíněných benefitů. Samozřejmě se vyrábí v mnoha provedeních, takže si na to své přijde vážně každý.

Od malých a lehkých zařízení schopných svižně převážet několik stovek kilogramů, těžkých slonů spolehlivě přemisťujících neuvěřitelných osm tun, až po méně obvyklý retrak – výběr je zkrátka ohromný. Který dodavatel vám zajistí doručení této novinky?

Kdo jiný než STILL

Tito profesionálové si za léta svého působení vybudovali opravdu zvučné jméno na našem trhu. Jejich produkty najdeme naprosto všude, od malých obchůdků až po ohromné nadnárodní podniky. Pokud se vám nechce kupovat nový stroj, zaručeně vás potěší možnost si pořídit klidně i o mnohem levnější použité vozíky. Vsadíte-li však na moderní zařízení, nebudete v žádném případě litovat.