Tajný trik, jak poznat, že se jí líbíte

Nejste na honosné balení, výřečnost ani okázalost? Nevadí. Zájem ženy se dá poznat téměř ihned a beze slov. Které její gesto naprosto spolehlivě prozradí, že si to s vámi chce rozdat?

Odhalí si krk a pohladí si ho, prsty si poklepe do žlábku mezi ňadra… Odborníci na řeč těla se shodují, že na ženě se dá vypozorovat nespočet signálů, které prozrazují její zájem. Jenže kdo se na to všechno má soustředit?

Experti versus laici

Je ten její úsměv upřímný? Mrknula okem proto, že by si to s vámi ráda rozdala, nebo si s vámi hraje jen jako kočka s myší? Teď už se něčím takovým vůbec nemusíte zabývat. To, jestli se jí líbíte, se dá poznat podle jedné jediné věci, která souvisí s narušením osobního prostoru.

Osobní hřiště. Kdy a proč se dá pošlapat?

Britská sexuoložka Tracey Cox tvrdí, že lidé si většinou udržují prostor před sebou než vedle sebe. Nejmenší část osobního prostoru se nachází za našimi zády. Onen osobní osob je však individuální. Obvykle je tahle osobní zóna klidu velká 1,2 až 3,6 metru. To je vzdálenost, neviditelná bublina, ve které se schováváme před cizími lidmi. Máme ji my muži stejně jako ženy.

Logicky tak znamená, že ten, kdo překročí hranice zmíněné bubliny, tedy poruší osobní prostor, je nám citově bližší. Známe ho, máme k němu nějaký vztah, či ho vidíme poprvé, ale je nám sympatický, a proto může „dovnitř“. Už vám svítá? Dá se to využít jako super indikátor toho, jak si u ženských stojíte.

Prostě jen jděte

Stačí podívat se jí do očí a vykročit zpředu (žena je tak přístupnější, což pramení z prvotních instinktů) jejím směrem, do její blízkosti. Projít okolo ní přece musíte (třeba na záchod). Za to, že vám upadla peněženka, taky nemůžete…

Až narušíte prostor své oběti, o kterou máte zájem, stane se jedna ze dvou věcí. Pokud ji váš vpád obtěžuje, couvne, udělá krok vzad. Nebo si vytvoří bariéru. Překříží ruce na hrudníku, dá si na klín kabelku, dá před sebe skleničku. To je tutovka. Tak ihned a bez rozhovoru poznáte, že je marný snažit se. Nebo…

Pohled a vyčkávání. Nic víc

Podíváte se jí do očí, vykročíte směrem k ní, dostanete se velmi blízko, třeba se i usmějete, a stáhnete se. Čili otočíte se, nebo půjdete dál s tím svým pískem a počkáte na zpáteční cestu.

Jestli dotyčné vyhovuje, že jste narušili její osobní prostor, vykročí směrem k nám, čímž se prozradí. V takovém případě se s ní můžete bez obav dát do řeči. Jo a jak rozeznáte její sexuální touhy? Jednoduše.

Tracey Cox apeluje na to, že nejvíc si každý střeží oblast blízko těla, což je asi tak 15 centimetrů. Za tuto hranici vás dotyčná pustí až v momentě, kdy si je jistá, že s vámi chce něco mít. (To trvá pouhých pár vteřin.) A tím „něco“ rozhodně není společná cesta na záchod. Potřebujete další indicie? Sice nejsou potřeba, ale pro klid duše si ještě proveďte druhou kontrolu, jestli ji potřebujete k životu….

3 další znaky zájmu

  1. Zastrčí břicho, vypne prsa, srovná se. Chce prostě zapůsobit a používá k tomu ty největší zbraně. V pořádku, už si chystejte kondom.
  2. Nevyhýbá se pohledům, neodvrací oči. Proč by to taky dělala, když má před sebou takovou partii, ne?
  3. Napodobuje vás. Vy si dáte ruku v bok, ona za pár vteřin udělá to samé. Napijete se – a ona to zopakuje. Lichotíte jí, tak čemu se divíte?

A jak dál poznat, že se jí líbíte. Jednoduše. Stoupněte si před Bugatti a v ruce držte klíčky. Pokud je nemáte, jste v háji. Ostatně, mrkněte na video. Tenhle experiment dvou maníků vás naprosto dostane! Důkaz, že holkám prachy nesmrdí!

 A jak vy poznáte, že za chvíli zabodujete? Přidejte svůj tip a motivujte ostatní!

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Triky pro řešení každodenních problémů

Trik, díky kterému vydržíte v posilovně