TAJNÁ SVATBA JOHNNYHO DEPPA! BOREC SI VZAL BISEXUÁLKU!

Už i na piráta z Karibiku došlo! K první svatbě s bývalkou Vanessou Paradis se léta neměl. Asi šetřil síly na nový maso! Teď ho má. I oficiálně. Polepšil si? Určitě. Novomanželka je bisexuální!

Jednapadesátiletá hollywoodská hvězda se s osmadvacetiletou blonďatou herečkou a modelkou Amber Head zasnoubila v prosinci 2013. Všechno vzniklo při natáčení filmu Rumový deník v roce 2011. Pak už to všechno šlo ráz na ráz. Současná partnerka se o té nové dozvěděla, takže rozchod. A Johnny? Prostě si řekl, že tuhle mladší dlouhonohou kočičku, navíc se slušnou hrudníkovou výbavou, si ujít nenechá! Upřímně? Taky by byl vůl!

Tajný úder

Veselka se konala v úterý 3. února v jejich domě v Los Angeles, takže novináři měli smůlu. Všichni totiž čekali, že svatba se uskuteční na Bahamách. Tak ne. Kamufláž se zdařila. A proč se Johnny dostal pod čepec zrovna v tenhle den?

Šušká se, že v nejbližším období ani jeden z páru nebude mít čas. On se chystá natáčet další díl Pirátů z Karibiku, a to v Austrálii, ona pospíchá za podobným účelem do Londýna. Dělit je tedy bude asi 17 000 kilometrů. Ale oni to zvládnou!

Zatím to jde dobře

Magazín People se odvolává na nejmenovaný upovídaný zdroj, který údajně měl prohlásit, že Johnny a Amber k sobě skvěle pasují. Nepochybujeme. Vždyť Depp si přijde na svoje! Amber je totiž pod obojí…

Co si Johnny užívá?

Už roku 2010 Amber vystoupila na výroční akci organizace GLAAD a veřejně se přiznala k bisexuální orientaci. V minulosti měla vztah například s havajskou umělkyní a fotografkou jménem Tasya van Ree, která se proslavila převážně svými černobílými fotografiemi hollywoodských hvězd.

Tato umělkyně se nikdy netajila tím, že Amber byla při práci její hlavní múzou, což je pochopitelný. Nevypadá vůbec zle! Zato Tasya by na sobě mohla trochu víc zamakat! Nenalíčená a v klobouku připomíná samotnýho Johnnyho Deppa! Náhoda? Kdo ví. Amber je asi na podobný typy bez ohledu na pohlaví. Ale co, v jejím případě by jí člověk odpustil i vraždu, ale naštěstí se k žádný neschyluje.

Začátek nové éry

Bývalka Vanessa, s níž má dvě děti, truchlit nemusí. Partnera jí dělá francouzský zpěvák a herec Florent Pagny, takže nejspíš jsou všichni spokojení. No, my bychom teda byli. Už jen ta představa, že je možný dívat se, jak si manželka – modelka užívá s nějakou další kostí, je skvělá fantazie. Ostatně, i vy si o ní můžete nechat chvíli zdát… Mrkněte na video, co je to za kůstku!

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Víme, kdo bude režírovat film Gran Turismo

10 nejšílenějších videoklipů vůbec!