Největší šoky z letošních Oskarů. Tohle nikdo nečekal!

Už od roku 1929 frčí ocenění udělované americkou Akademií filmového umění. Těch sošek, který se dostaly ke svým majitelům! Ale čert je vem, zákulisí a trapasy jsou vždycky to nejlepší! O čem se mluví letos?

87. ročník udílení Oscarů se konal 22. února 2015 v Dolby Theatre v Hollywoodu v hvězdném Los Angeles. Jak to celý dopadlo? Nejvíc Oscarů získaly filmy Birdman a Grandhotel Budapešť. Tři ocenění si odnesli tvůrci filmu Whiplash. A jinak? Jako vždycky. Co se asi může dít, když se sejde smetánka?

Nenávist i závist. To je Barney Stinson!

Někdo je oblečený skvěle, další podle módních expertů bídně, někdo přijde střízlivý, ale z druhého to táhne. Klasika. Podobnou nudnou akci může zachránit jedině někdo jako skvělý přiteplený herec Neil Patrick Harris se sitcomu Jak jsem poznal vaši matku, který čtyřhodinový ceremoniál moderoval.

V jednom ze vstupů přišel na plac jen ve slipech. (A dal to skvěle. Video jako důkaz.) Ještě že si to chlapec může dovolit! A co že měl takovou odvahu? Jestli si dal před výstupem panáka, není známo, ale něco se v souvislosti s jeho koulema přece jen provalilo.

https://youtu.be/pDnG6ft1NQY

Striptýz se nekonal. Škoda?!

Produkční mu spodní prádlo nechali ušít z několika vrstev. Jasně, aby neprosvítalo. Během zkoušek se totiž prokázalo, že světla a paprsky namířené na jeho rozkrok ukazují hollywoodskýho ptáka v plný kráse.

Tak což o to, Patrick sám by to možná s grácií ustál, ale nejspíš by se to nelíbilo jeho životnímu partnerovi Davidovi Burtkovi, americkému herci, moderátorovi a kuchaři, se kterým si před čtyřmi lety prostřednictvím náhradní matky pořídil dvojčata. Takže vidět nebylo nic, ale i tak to světu stačilo. Kdo měl šok z jeho odvážnýho činu?

Naplaveniny podle Seana Penna

Evidentně star Sean Penn, tedy současný partner a snoubenec kůstky Charlize Theron a bejvalej Madonny. Ten se chvíli před vyhlášením vítěze (snímek Birdman) zaseknul a pokusil o vtip na adresu mexického režiséra Alejandra Gonzálese Iñárritu. „Kdo dal tomu hajzlovi zelenou kartu?“ V sále to zašumělo. A nejen tam.

Reakci si samozřejmě neodpustili ochránci lidských práv a rejpalové z lidu. Na sociálních sítích se strhla debata o nevhodnosti komentáře a inklinování k rasismu. Sean prý údajně zničil výjimečný okamžik. No co, hlavně že nebyla nuda, ne? Madonna si taky nikdy s ničím hlavu nelámala a kde je teď!? Skáče bulváru pod nohy. Stejně jako ostatní. A komu to moc nevychází, ten se fotí sám!

Kdo je vidět, žije?!

Celá akce včetně přípravy a odchodu z domu se neobešla bez trilionu selfíček a zvěčnin. V šatech se ještě v předsíni vlastního domu fotily herečky Gwyneth Paltrow nebo Reese Witherspoon z komedie Pravá blondýna. (To je ten nesmysl, na kterej jste donuceni koukat se se svojí mladou, když má záchvat romantiky.)

I na afterparty lítaly blesky jako o život, nicméně někteří na ně překvapivě nebyli překvapení. Třeba jako zpěvačka Kylie Minoque, kterou zaskočil Elton John. A to je fakt divný. Elton ještě může někoho překvapit? Divná akce…

To už vás dostane pohled na jinak kontroverzní Lady Gagu, která vyfikla hustě konzervativní, ale dobrý číslo během samotnýho ceremoniálu! Bez masa i nahoty. Umí, holka! Mrkněte na video!

Zaskočená Kylie Minoque. Tu pusu otevírá krásně...

Zaskočená Kylie Minoque. Tu pusu otevírá krásně…

 Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Lady Gaga šokovala svět! Už zase!

3,2,1 start – nejpodivnější závody světa