5 typů šílených podprsenek. Zdrhejte, jestli můžete!

Nejlepší podprsenka? Žádná! Ale když už teda musí bejt, tak ať dobře vypadá a navíc se pohodlně rozepíná. Takových je (naštěstí) spousty, ale existuje i dost odstrašujících případů! Tyhle zvířecí či svítící kousky vám zaručeně seberou chuť na sex!

Z původní šněrovačky se na konci 19. století vyvinula podprsenka. Od tý doby se dost změnilo. Kde kdo se předhání, aby vytvořil kousek, který všechny dostane. V některých případech se to i daří. Jestli při večerním tahu narazíte na vílu, která nosí nějakou z těchto pěti podprsenkových šíleností, berte nohy na ramena!

1. Trkací

Špičatá podprsenka s hroty, že by se jimi daly propíchnout pneumatiky, fakt nepatří mezi věci, který by se do postele hodily. Víme, průkopnicí týhle šílenosti byla Madonna, ale ona s trkadly řádila na pódiu. Pochybujeme, že si špičky vzala s sebou i do postele a oslňovala jimi tehdejší milence. Ale, ať si dělá, co chce. Hlavně když do toho netahá ostatní! Vždyť tato, „móda“ se podle jejího vzoru dočkala následování! Designéři současnosti šňupají tolik koksu, že z původně nevinný podprdy udělaly monstrum! Schválně, kdo z vás by si troufnul na takhle dlouhý tykadla z fotky?

2. Svítící

LED světla jsou fajn a v domácnosti mají svoje místo. V domácnosti, ne na ženským hrudníku! Jestli zatoužíme po blikající diskotéce, zajdeme na ni. Nechceme si při odhalení kozí farmy skákat do předsíně pro sluneční brýle z důvodu příliš velkýho oslnění. Jako na co? Co je tohle za nápad? K čemu? Proč? Otázek je hodně, stejně jako světel na některých exemplářích, jejichž jedinou výhodou je to, že díky svitu nešlápnete do psích výkalů u sebe před barákem.

3. Odháněcí

Ne, doopravdy nechceme nic, o co by se člověk mohl popíchat. Jestli záměrem tvůrců padáků ve stylu kaktusu byla náhrada pepřáku za o dost nebezpečnější zbraň, povedlo se. V momentě přepadení se lupič asi bude dost divit, když na něj vybafnou melouny zabalený do ostnů. Nejspíš vedle „oběti“ položí svoji peněženku a vezme nohy na ramena!

4. Zvířecí

Jako hele, ani zvířecí motiv se do postele moc nehodí. Potisk nějaký šelmy je fajn, ale když už na ceckách visí zvíře, jako v tomto případě ježek nebo dokonce i živý rybičky (!), snad nikdo nečeká, že se vám postaví! Ani zoofil z něčeho takovýho nemůže mít radost!

5. Technická

Jedinou věcí, kterou se chceme v posteli zaobírat, je sex. Všechno, co od něj rozptyluje, je totálně na xxxxx. Háčky, složitý zapínání, nedej bože bizarní technický vymoženosti, který sice působí efektně na impotentního učitele fyziky, ale jinak jsou k ničemu, vedou k ochablosti penisu. Tudíž k totálnímu znemožnění. Nebo vy snad vidíte na kovových doplňcích něco sexy? Jestli jo, mrkněte se na obrázek, humor vás rychle přejde!

Ještě vám to nestačilo? Chcete mít smrtící infarkt? Pak se podívejte na video! To vás přesvědčí o tom, že na světě je bláznů dost!

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Čím menší prsa, tím je holka agresivnější!

Kozí světové rekordy jak je neznáte