Zalíbila se vám, ale nevíte, jak na ni? 10 triků, jak ji svádět a úspěšně sbalit

Hra na kočku a myš právě začíná. Do boje vytaste všechny své zbraně a jasně si jděte za svým cílem! Vaše kořist nebude mít šanci odolat.

sbalit

Právě jste rozehráli hru, kterou si oba dokonale užijete. Jdeme na 10 triků, jak ji sbalit – a žádná žena neodolá.

Dokonalé hadry

Je jedno, že dáváte přednost nedbalé nebo nulové eleganci. Když muž svádí ženu, MUSÍ být prostě krásně oblečený a vonět. Klišé? Bohužel ne, mnoho mužů stále spoléhá na to, že jim sexbomba padne do náruče kvůli jejich skvělým vtipům a batikovanému triku. Smůla! Oblečte se o třídu výš, než je u vás běžné. Košile je samozřejmost, dokonale čisté boty také, hodinky a kvalitní parfém udělají dojem.

Pomůžeme si, ne asi!

Tahle hra není pro ty, co se bojí. Indián si při lovu kořisti taky naplácá na tělo všechno možné. A o čem že je vlastně řeč? Feromony, vážení! Prostě a jednoduše fungují. Nechte si pomoci přírodou, poděkujete jí!

Laciný trik číslo jedna

Jste na akci, kde jste si vyhlídli kost, kterou chcete sbalit? Není nic jednoduššího než k ní přijít a zalichotit. „Máš krásné oči“ a „sluší ti to“ klidně vyměňte za cokoliv osobitého, ale vždy se držte jednoduché linky – lichoťte jí. Dovolte jí, aby se ocitla v náručí dokonalého gentlemana a milovníka ze starých časů. Jestli je ten večer správně naladěná, podlehne, i když sama ví, že jde o laciný trik. Bude se cítit jako dokonalá žena.

svádět
Ženy milují lichotky. (zdroj foto: pixabay.com)

Co si dáte?

Těžko se vám bude balit, když sedí jako „U Suchánků.“ Pozvěte ji na skleničku, tohle dámy prostě milují. Gesto gentlemana, který není žádná držgrešle. Ženy napříč věkem si kamarádkám stěžují, že dnešní chlapi neumí ani pozvat na drink. Přesvědčte je, že se mýlí. Tak co dobrého si spolu dáte?

Balíme online

Vyhlídli jste si svou vyvolenou na sociální síti? Super! Chcete jí sbalit on-line? V tom případě to bude chtít trochu jiné zbraně. Tou první je čeština – a přiznejme si, dokonale vyzbrojen tímto pekelným jazykem nejsme prostě nikdo. Pokuste se nedělat velké gramatické chyby a pište, pište, pište. Základ komunikace je otázka. Ptejte se jí na pár věcí, a pak ji pozvěte na rande.

Laciný trik číslo dvě

Je milion způsobů, jak na sebe přitáhnout pozornost dámy, která se vám líbí. Pronikavý pohled, letmý dotek, vyzvání k tanci. Když chcete někoho dostat do postele, vyzkoušejte vše na světě. Ženy se rády cítí obdivovány. Chtějí být dobývány. Naoko budou dělat, že vás nevidí, a přitom vyčkávají, co dalšího předvedete. Laciný trik číslo dvě zní: dejte jí pocítit, že je úžasná bohyně a vy ji dobýváte.

Romantika

Tak nějak se všeobecně ví, že většina mužů není příliš romanticky založena, a že raději přemýšlíme jiným orgánem. Ženská sexualita je ale komplexní, a proto: hrajeme na city, vytváříme atmosféru, vyladíme vše do detailu. Pozval jste si ji domů? Zkontrolujte následující checklist:

  • Hraje romantická hudba?
  • Máte v pozadí puštěn počítač nebo telku s nekonečným záznamem hořícího krbu?
  • Svíček je v místnosti tolik, že se začínáte potit?
  • Jste připraven na sprchu při svíčkách?
  • Máte něco dobrého k zakousnutí?
  • I nějaké kvalitní pití by se našlo?
  • Ale hlavně – jste připraven stát se gentlemanem a mužem, který v ženě vyvolá pocit důvěry a jedinečnosti?

Máte všechno připravené? Hurá na věc! Užijte si večer a rozehrajte smyslnou hru na lovce a lovenou zvěř, kterou každá žena zbožňuje! Oba hrajete fér a podle pravidel. A oba víte, kam to povede, když se vše dobře vyvine. Borče!

svádění
Pár na romantické procházce (zdroj foto: pixabay.com)

Laciný trik číslo tři – ukaž svaly

Chodíte do fitka a vaše tělo je samý sval? Tak je třeba toho využít! Schovávat mistrovské dílo pod plášť je přeci nesmysl! Dokonale padnoucí košile bílé barvy s nenuceným stojáčkem nebo černá košile slim fit stylu – jsou věci, kterým ženy těžko odolávají. V případě alfa samců s krásným tělem je už pak jen krůček k úspěchu.

Pozvánka do kina nebo na film

I tady je všem jasné, jakým směrem se bude večer ubírat. Jste v kině? Bojujte o každý dotyk a nevzdávejte se! Po filmu ji místo na skleničku pozvěte na pizzu k sobě domů. Máte svou vyvolenou doma? Během sledování filmu začněte letmými doteky, líbáním a doteky v oblasti týlu a krku. Pokračujte na stehna, a dál je to na vás!

Chtěl bych něco víc

Zde pozor, z lovené zvěře se stává kardinální úlovek. Takový, který si rozhodně nepřejete ztratit chybnými kroky. Tady už nejde jen o sex na jednu noc. Přejete si vztah a jste do ženy zamilovaný? V tom případě zapomeňte na tipy a triky a jeďte své osobité sólo. Jedná se o kolegyni z práce?

Dejte si nenucenou první schůzku po práci v kavárně. Na konci ji pozvěte na další. Věnujte jí tolik pozornosti, aby skutečně poznala, že o ni máte vážný zájem. V tom případě bude sex příjemnou třešničkou na dortu a z vás se stane spokojený, a hlavně zadaný alfa samec a vaše vyvolená žena vám neodolá.

Už se těšíte, až si vyzkoušíte všechny tipy a triky, jak ji sbalit? Přejeme vám oběma příjemnou hru.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak okamžitě sbalit ženskou, když nemáte super tělo?

Chcete ji sbalit? Prachy nepotřebujete! Zkuste to podle nás