Super tip pro milovníky kvalitních vín. Doporučuje známý sommelier Jakub Přibyl!

Vinné balíčky si u nás postupně získávají čím dále více příznivců. Už se nechcete omezovat nabídkou supermarketů a raději se svěříte do péče profesionálních sommeliérů v pohodlí svého domova? Milujete dobrá vína a rádi byste ochutnali taková, která doporučuje známý český sommelier Jakub Přibyl? Nebo chcete darovat někomu vskutku zajímavý a originální dárek? Pak vám představujeme unikátní projekt Světemvína.cz. Objevili jsme pro vás i exkluzivní dárkovou kolekci.

Která vína poputují na váš stůl

Vlastně je to strašně jednoduché. Zvolíte pouze svou preferenci červeného nebo bílého vína a dále je už na Jakubovi, aby pro vás vybral z nabídky těch nejlepších vín v dané kategorii. A věřte, že je z čeho vybírat. Jakub Přibyl každý rok ochutná na 6000 vín a ta nejlepší se pak můžou dostat i na váš stůl (nebo na stůl vašeho blízkého). U vín klade důraz především na čistý harmonický projev aroma i chuti a příznivý poměr kvality a ceny.

První výběr. Jednorázově nebo pravidelně

Záleží na vás, jaký balíček si zvolíte. Na výběr je klasické, prémiové a luxusní balení. Je také na vás, zda si vína předplatíte nebo objednáte jednorázově jako dárek. Tak či tak vám lahve přijdou v pěkném dárkovém balení s video degustací. Kolekce obsahují také karty s užitečnými informacemi, včetně doporučení k vhodnému snoubení se sýry a dalšími delikatesami.

Pro gurmány a zapálené kuchaře

Kdo rád vaří, jistě ocení i recepty na pokrmy připravované s důrazem na ideální souznění chutí s jednotlivými víny. Na jejich přípravě se podílí skuteční profesionálové. Těmi jsou špičkoví šéfkuchaři Jan Punčochář, Miroslav Kalina, Jiří Nosek, Milan Hořejš, Jaroslav Zahálka a další. Jako předplatitelé obdržíte každý měsíc zásilku dvou vín podle svých chuťových preferencí od nejlepšího českého sommeliera Jakuba Přibyla. Dárkové balení obsahuje i doporučení k vhodnému snoubení s pokrmy, recepty od předních českých šéfkuchařů a poutavé představení vín formou video degustací. A co na to sám Jakub Přibyl? „Předplatné SvětemVína.cz je jedinečné v tom, že si každý může upravit obsah balení jednoduše podle toho, jaký druh vína mu chutná. My mu pak na základě jeho preferencí vybereme ta nejlepší.‘‘ Důležitým faktorem je pro něj zastoupení vín z celého světa, jejich vyvážený čistý projev a příznivý poměr kvality a ceny.

Cena jednoho balení (předplatné na 1 měsíc) se pohybuje ve třech úrovních:

649 Kč základní verze

1049 Kč prémiová verze

1999 Kč exkluzivní verze

Více informací na www.svetemvina.cz.

Tak co, dáte si také?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak se dostat z vinobraní v pohodě domů

Víno, ženy, zpěv? Takhle raději ne!