Stýská se vám po letním posezení venku? Pořiďte si party stan a i na podzim můžete venku grilovat!

Taky se vám stýská po voňavém a krásně opečeném masíčku, grilované zelenině a posezení venku na čerstvém vzduchu? Proč na ty chvíle jen vzpomínat, když si je ještě můžete užívat? Stačí si pořídit party stan a hurá na zahradní grilovačku.

burger

Kdo má vlastní zahradu, ten může jásat. Nejen že na ní může pěstovat vlastní zeleninu, ovoce a bylinky, může se tam také setkávat se svými přáteli a známými. Děti tam mohou volně pobíhat a hrát si, aniž byste se báli, že je přejede auto. Vlastní je zahrádka je prostě snem mnohých z nás.

Jak si na zahradě užívat pohodičku i na podzim, nebo když prší a fouká?

Kromě toho, že si pořídíte zahradní židle, stůl, houpačku a gril, vám přijde vhod i vlastní party stan. Můžete pod ním lenošit, grilovat, posedět nad vínkem s přáteli, ukrýt se před nepřízní počasí. Poskytne vám dokonalý úkryt i zázemí, déšť, vítr, ani chlad si na vás nepřijdou.

Náš tip: Víte, že party stan je skvělým místem, kde pořádat i svatební hostinu?

stan

Jak vybrat party stan?

Na trhu je široká nabídka party stanů a zahradních altánů, které vás mají ochránit před nepříznivým počasím. Jak si vybrat ten pravý právě na vaši zahradu?

  • Velikost přizpůsobte místu, kde stan budete stavět. Na malou zahradu se hodí menší party stan, na festival nebo akci pro hodně lidí zase ten velký.
  •  Zajímejte se o konstrukci stanu. Jen ta pevná a kvalitní totiž ustojí i nepřízeň počasí jako vítr a hustý déšť. Ideální jsou třeba párty stany s plně pozinkovanou kovovou konstrukcí, která se pyšní nejen odolností, ale také dlouhou životností.
  •  Chtějte party stan, který snadno a rychle postavíte. Ideální jsou tzv. nůžkové stany, které jen rozbalíte, upevníte a máte hotovo.

Náš tip: Chcete mít na zahradě ten nejlepší party stan? Vyberte si ten se zesílenou kovovou konstrukcí, výztuhou střechy a obvodového rámu.

Kdyby vám i to bylo málo, na trhu jsou k dispozici ještě bouřkové sady pro party stany. V nich najdete upevňovací pásy s ráčnou a kotvy pro uchycení do země nebo betonu.

Z čeho můžete vybírat?

Určitě s námi budete souhlasit, že ne všechny stany jsou stejně kvalitní. Kdo nehledá žádný prémiový model a bude ho používat jen příležitostně, ten může sáhnout po některém z ekonomicky výhodných party stanů, které jsou cenově velmi výhodné.

Pokud si potrpíte na kvalitu a na vaší zahradě se odehrává jeden mejdan za druhým, sáhněte radši po některé z prémiových variant, které se pyšní kvalitním zpracováním a vysokou odolností.

Další skupinou party stanů na trhu jsou velké party stany s nehořlavými plachtami.

Náš tip na závěr: Pod party stanem s bočnicemi můžete klidně strávit i noc. Stačí si na zem rozprostřít matraci, mít spací pytel a vyrazit vstříc dalšímu dobrodružství.