SOUTĚŽ: Vyhrajte balíček produktů na vlasy od Got2b

Připravili jsme si pro vás spolu se značkou Got2b soutěž o balíček produktů na profesionální úpravu vlasů! Vyhrát můžete celkem tři druhy produktů na PhenoMENální styling vlasů. O jaké druhy jde a jak můžete vyhrát? Čtěte dále.

vlasy

Inspirovaná nejnovějšími trendy, poskytuje značka got2b perfektní stylingové produkty pro vyjádření vlastního osobitého postoje k vlasům, aniž byste navštívili kadeřnický salon. Pokud máš svůj postoj, my máme styl! Úspěšná trendy značka got2b byla uvedená na americký trh v roce 2001 a v současnosti se prodává také v Evropě (2005) a v Asii (2007). Úspěch got2b souvisí s jedinečnými inovacemi, které zákazníkům přinášejí stylingové benefity plné neotřelých stylingových možností. Hlavní segment, ve kterém značka působí, jsou kategorie gely-krémy-vosky se svojí nejprodávanější řadou glued. V kategorii laků a tužidel zaznamenaly největší úspěch produktové řady 2sexy a beach matt.

PhenoMENální účes pro každého muže

Znáte muže, kterému není vlasový styling cizí? Díky řadě PhenoMENal od značky Schwarzkopf dokáže každý muž vytvořit stylový a flexibilní účes. Péče o vousy a vlasy s těmi správnými přípravky zajistí zdravý a precizní vzhled. Řada Schwarzkopf Got2b PhenoMENal obsahuje přírodní vosk a tvarující polymery, které se postarají o bohatost a hustotu bez toho, aniž by vlasy vysušovaly.

Balíček produktů od Got2Be pro dokonalou úpravu vašich vlasů!

O jaké produkty soutěžíme?

A) SCHWARZKOPF GOT2B Phenomenal Texturizing Clay

Dodejte svému účesu polomatné zakončení a dlouhodobou fixaci. Tvarující hlína SCHWARZKOPF GOT2B PhenoMENal zvýrazňuje texturu vlasů a zároveň o vlasy pečuje. Je vhodná zejména pro krátké vlasy. Díky hutnější konzistenci stačí aplikovat pouze malé množství. Vlasy se budou přirozeně lesknout a díky stupni fixace 5 si s účesem nemusíte dělat starosti až 24 hodin. SCHWARZKOPF GOT2B PhenoMENal obsahuje přírodní vosk a tvarující polymery, které se postarají o bohatost a hustotu bez toho, aby vlasy vysušoval.

B) SCHWARZKOPF GOT2B PhenoMENal Defining Cream

Muži jistě ocení skvělé vlastnosti vlasového krému SCHWARZKOPF GOT2B PhenoMENal. Tento silně fixující krém mohou použít jak na vlasy, tak na vousy a podle potřeby stylovat. Stačí si malé množství krému SCHWARZKOPF GOT2B PhenoMENal rozetřít v dlani, zapracovat do vlasů a poté již vytvářet účes dle vlastních preferencí. Krém na vlasy SCHWARZKOPF GOT2B navíc velice příjemně voní a nevysychá.

C) SCHWARZKOPF GOT2B Phenomenal Molding Paste

Zdá se vám váš účes příliš nudný? Vystupte z davu průměrnosti a dejte o sobě vědět. Pro všechny, kteří nechtějí být šedivým myšákem, je určená tvarující pasta GOT2B PhenoMENal od firmy SCHWARZKOPF. S její pomocí vytvoříte na vaší hlavě stylový a plastický účes. Plastičnost a tvárnost – to jsou hlavní atributy stylingové pasty SCHWARZKOPF GOT2B PhenoMENal. Díky ní vytvoříte na hlavě nezapomenutelné kadeřnické kreace, které bude vaše okolí obdivovat. Chcete mít přirozený vzhled a lesk svých vlasů? Máte je mít. Vyvážené složení tvarující pasty vám k tomu dopomůže. S příjemnou vůní. 

Soutěžní otázka zní:

V jakém roce byla značka Got2b vůbec poprvé uvedena na trh?

Vyplňte formulář níže a dostaňte se do slosování o tento balíček!
Soutěž probíhá do 4.3.2021.

soutěž ukončena.