Sex. Kolik prstů je akorát?

Masírování ženského lůna prsty je mezi ženami velmi oblíbené, tak proč jim nedopřát to, po čem tak touží? Zasuňte je tam, kam patří. A víte, kolik by jich vlastně mělo být? Počítejte…

„Vím, co je prstění, vím, že se tomu v angličtině říká finger fucking a vím, nebo v to aspoň doufám, že tenhle způsob dráždění dělám dobře. Ale dělá mi starost, že se nikde s jistotou neuvádí, kolik prstů vevnitř je tak akorát,“ stěžuje si čtenář Bob, který si evidentně potřebuje oprášit základní matematiku. Hodina začíná…

Co musíte vědět ještě před začátkem?

Vaginální prstění patří mezi nejběžnější formy ženské masturbace, přičemž by se během macerování prstíků v kyselém prostředí měly dodržovat hygienické návyky. Ruce musí být čisté (ideálně čerstvě umyté), nehty ostříhané a opilované -přece jen, i malé škrábnutí může být příčinou infekce.

Platí pravidlo, že pokud strkáte prsty do zadního vchodu, už by se ty roztančené nezbedy neměly dostat zpět do vagíny, protože by se bakterie ze zadního tunelu zavedly dovnitř. Respektujte tohle pravidlo bez ohledu na to, co vám ukazují pornofilmy!

Kde a jak zjistit pravdu?

Výjimku si však udělejte v případě, že vám padne do rukou nějaký ten snímek s lesbickou tematikou. Je velmi doporučováno, abyste se na pár z nich podívali, a to z jednoho prostého důvodu. Zjistíte, že krásky, které v nich vystupují, téměř v 90 % vkládají svým milenkám do pochvy dva prsty.

„Když sexuologové pokládali tuto otázku různým ženám v rámci jednoho průzkumu, dotázané většinou odpovídaly, že dva prsty vevnitř jsou prostě nejlepší,“ radí známý americký sexpert Paul Joannides, jehož slova potvrzují i názory dalších samiček.

Myslet si neznamená vědět

„Jasně, někdy chci jeden – to je tak ze začátku – pak dva, někdy na chvíli tři, ale je dobrý zase to zakončit dvojkou, protože to není ani málo, ani moc,“ směje se jistá Rachel, jejíž kamarádka souhlasně přikyvuje.

„Já teda dávám přednost jednomu prstu, ale musím říct, že kdy jsem vzrušená a přítel mě prstí už hezkých pár minut, za ty dva prsty jsem taky ráda. Asi je pravdou, že se jedná o ideální číslo,“ myslí si Monča. Gesto vítězného véčka tedy nabývá na dalším významu.

Ale jen tak mezi řečí, vztyčený ukazováček a prostředníček neukazujte v Řecku, Británii a ani v Austrálii, neboť pro mnohé tamní domorodce se jedná o urážlivý sexistický symbol, kvůli kterému byste mohli dostat na budku. Radši si to fakt nechte na doma. Ale zpět k počtům.

Malý test na uvítanou

Jak už jste asi pochopili, tak počet prstů, které si roztažená klisnička přeje mít v sobě, závisí hlavně na stupni jejího vzrušení. Začněte tak s jedním, a pokud vám po chvíli pochva roztouženě půjde naproti, přidejte ještě jeden prst a za nějaký čas se pokuste škádlit její svatyni i třetím dobyvatelem.

Pokud o to dotyčná bude stát, vklouzne tam trojka jako po másle, v opačném případě se pochva odtáhne. Nic se neděje, vyndejte třetího vetřelce a pokračujte v rozdělané práci. Jestli trvá až příliš dlouho – a milenka souhlasí – použijte chirurgické rukavice.

Jejich hladký povrch dělá pochvičkám dobře a navíc je prima zahrát si na doktora. Toť k počtu, ale jak je to s technikou?

Takhle se to dělá!?

Víte, že existují tak zvané ovocné filmy, ve kterých se prezentuje prstění jedna radost? Na svědomí je má Stephanie Sarley, která prý dostala spontánní vnuknutí při procházce trhem se svým přítelem po boku.

„Koupili jsme několik krvavých pomerančů, ten večer jsme natáčeli jen tak z rozmaru a výsledky zaslali na Instagram,“ vzpomíná slečna, kterou ocenil i kritik Jerry Saltz z New York Magazine, neboť z pouhých deseti fanoušků si první video získalo základnu 125 tisíc příznivců během několika týdnů.

Takhle sranda se tak začala šířit velmi rychle, ovšem některé filmy prý byly natolik extrémní a pobuřující, že se na Instagramu zablokovaly. Zatímco si totiž většina lidí myslí cosi o inspiraci a tipech, najdou se i tací, kteří pochopení pro prznění ovoce nemají.

„Zažívám i on-line šikanu, a to zvlášť ze strany mladých dívek a žen, které si myslí, že jsem nechutná,“ řekla autorka pro jedno médium. Jestli je to pravda, můžete posoudit sami…

https://youtu.be/tfSk_g82ThQ

A jak prstíte vy?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Lubrikanty pro anální sex. Praktické desatero každého nadšence

Minikurz sexuálních praktik: Co s ní dělat, když leží na břiše?