Minikurz sexuálních praktik: Co s ní dělat, když leží na břiše?

Nejdřív misionář, pak koníček, nakonec psí poloha… A co bude dál, když už je zády k vám? Využijte toho, že se dívá na opačnou stranu, a rozjeďte hru hodnou krále. Za tyhle fígle vás bude milovat!

Podle britské sexuoložky Tracey Cox patří takový klasický zásun, kdy klisnička klečí na všech čtyřech, nebo leží na břiše, a vy to tam perete pod plnou palbou, k pěti neoblíbenějším a nejčastěji používaným milostným polohám vůbec. Souhlasíme, ale na tuhle informaci nepotřebujeme sexperty.

Víme to všichni, ačkoli nutno říct, že ne všichni vědí, jak se chovat k dámě, která na vás z pozice unavené feny vystrkuje svoje půlky. Tušíte? Jestli ne, udělejte si tenhle minikurz, který se na stále teplejších mezích brzy bude hodit…

1. Rekvizita za 100 bodů

Nechte ji na břiše, roztáhněte její nohy, ty svoje dejte k sobě, a zalehněte ji. Bude super, když jí pod pánev vrazíte jeden polštář (v přírodě to bude spíš polínko), který tu její prdelku nadzvedne. Pro oba to bude příjemnější.

2. Čachry s nohama

Opakujte předchozí postup s tím rozdílem, že pro vás pohodlí končí. Neležte na klisně, ale spojte se s ní vkleče. Buď se celým tělem šoupněte mezi její nohy, nebo naopak svýma nohama obejměte milenčina stehna a hýždě. Záleží, co je pro vás pohodlnější, chce to vyzkoušet.

3. Něco pro smělé

Tu línou holku nechte stále ležet na břiše, přiskočte k ní zezadu, ale nezamiřte ihned tam, kam slunce nesvítí – dřepněte si. Jedná se o trochu napínavější milostný příběh, který je určený zvlášť pro ty, kdo se potřebují ihned a účinně probrat buď po opici, nebo z únavy. Věřte, že udržení balancu a souložení v této pozici vás propleskne jako nic.

4. Tip na hit

Bolí vás nohy? Nedá se nic dělat, musíte si do toho véčka, které ona nohama vytvoří, sednout. Zkrátka a dobře, na kozičky si ještě stále nesáhnete, ale zasunete stylově. Přiskočte blíž, pánové, sedněte si mezi roztažené nohy, ty svoje přehoďte přes její stehna, opřete se vzadu o svoje ruce a zastrčte brko do díry, kterou si sami vyberete.

Možná bude super, když si ještě před akcí dáte dopředu zrcadlo, abyste z první ruky viděli, co to s ní udělá. A když už jsme i u těch prdelek, potěšte oko… Už jste viděli tenhle klípek?

Trochu toho kaskadérství

Jestli jste v mládí dělali jógu, nebo prostě jen chcete vyzkoušet svoje hranice kreativity nebo šílenosti, zaskórujte méně obvyklým způsobem, který spočívá v tom, že ona se pořád válí na tom břiše, zatímco vy si na ni lehnete v pravém úhlu. Vypadá to jako úlet, a taky to tak je, ale pokud chcete nějakou novinku, tak darovanému koni na zuby nekoukejte. A co dál s tou roztaženou nestydou dělat?

  • Nastavuje vám oba otvory, tak toho využijte. K ruce mějte dostatečné zásoby lubrikantu nebo erotické pomůcky, které se můžou stát vašimi dobrými přáteli. Výborné jsou třeba kolíčky na prst.
  • Většina žen miluje, když jim jakoby „anonymně“, tedy zezadu, milenec vylíže klín. Nezdráhejte se to udělat. V případě, že je k pochvě přístup jako k penězům, vypodložte milenčin klín polštářem, jak již bylo řečeno.
  • V každé variaci na sex, při které ona leží na břiše, se dá milenka vyklonit z postele tak, že se rukama opírá o zem. Nahrnutí krve do hlavy jí může způsobit intenzivnější orgasmus.

A co děláte vy, když si ta vaše lehne na břicho?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak na to, aby vám tolerovala milenku

Filmy které vám dají návod, jak stoprocentně sbalit holku