Serena Williams jako fitness bohyně. Má lepší pekáč buchet než vy?

Tenis je vlastně hodně neslušný sport plný potu, míčků pod sukněmi a vyšpulených zadků. Taky vás baví to hekání? I kdyby ne, tak Serenu Williams přehlédnout nelze. Je totiž jedinečně roztažená.

Serena Williams New york magazine

Tak schválně. Kvízová otázka. Co spojuje zpěvačky Nicky Minaj, Jenifer Lopez či Iggy Azaleu s herečkou Coco Austin a Kim Kardashian, celebritou z povolání? Chvíle napětí… Kromě všudypřítomných paparazzi i velký zadek! Jedna taková ho ale má mnohem větší než ty ostatní.

Podstavec, který vydělává miliony

Pomyslný žebříček největších prdelek světa uzavírá tenistka Serena Williams, která ve svém oboru sice patří ke špičce, ale přes její zadek ani Etna není vidět. Obdivuhodné, že i s takovou macatou náloží patří k nejlepším hráčkám historie tenisu!

Až holka nebude vědět, co s časem, může začít natáčet porno pro dolňáky se zaměřením na anální sex. Jistě by mělo úspěch. Její tělo je sice trochu humpolácké, ale svoje fanoušky by určitě našla. Když ne kvůli zadku, tak buchtám. Těm na břiše.

Pohled do zákulisí.

Pohled do zákulisí.

Populární půlky

Serena je vystavila na stránkách New York magazínu a nutno říct, že co se týče břicha, je to paráda. I ten černý trikot a uhlazené vlasy jí seknou. A jak to vypadá, když se 175 centimetrů a 70 kilo roztáhne?

Fotka s jejím psem Chipem v záběru je výmluvná dost, ale nic nezastíní situace, kdy se tenisová jednička nasouká do velmi těsné sukně nebo přiléhavých legín. Sestřih toho, co Serena může nabídnout, ve videu.

Módní návrhářka s raketou

Líbí? To Venus, starší sestra Sereny, tak monstrózních rozměrů nedosahuje. Ale zase má vlastní značku oblečení s názvem Activewear, kterou jí ségra závidí. Serena se pro výše zmíněný plátek nechala slyšet, že se v módě vždycky chtěla angažovat, a že to taky udělá.

Zanedlouho tedy rozšíří řady celebrit, které obchodují se svým jménem a cpou je i na flakonky s parfémy. Ale upřímně? Být na jejím místě, neudělali bychom to jinak…

serena1 serena2

Starší sestra Venus. Geny se nezapřou.

Starší sestra Venus. Geny se nezapřou.

Tak co, která je hezčí? Serena nebo Venus?

Foto: New York Magazine, Pinterest

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak make up pomáhá holkám

Sexy holky v pohybu…aneb sto let ve fitness