Nová známost Lewise Hamiltona? Rihanna! Polepšil si?

Kost za kost. Šampion Formule 1 má prostě kliku. Jednu krásnou zpěvačku vyměnil za druhou – neméně slavnou. Má i tahle kočička výstavní pozadí?

Rihanna a Hamilton

Lewis Hamilton (30), britský pilot Formule 1, mistr světa z roku 2008 a 2014, který v současnosti jezdí za Mercedes Grand Prix, nouzí o pěkné partnerky rozhodně netrpí. Dokonce se dá tvrdit, že má z prxxxxdele kliku.

Strč prst skrz Nicole

Do února tohoto roku chodil s exotickou americkou zpěvačkou a tanečnicí Nicole Scherzinger (37), za kterou se, přiznejme si, otočí asi 99 chlapů ze sta. O tom, že je to kočka, nikdo nepochybuje, a proto nikdy nevypínáme klipy skupiny Pussycat Dolls, i když většina z nich nemá vůbec žádnou uměleckou hodnotu.

Kromě dlouhých nohou a kreací Nicol a jejích kolegyň. Ostatně, taky byste chtěli být aspoň na chvilku v kůži Snoop Dogga? My jo. (Tohle video považujte za kulturní vložku jako prase…)

Nejlepší možnost? Trojka!

Tak jo, hoši, utřete si sliny, jedeme dál. Tohle štěstí si v posteli muchlal právě Lewis. Než ho ty neustálé rozchody a návraty přestaly bavit a poslal milou Nicole k šípku. Ta se před veřejností tvářila, že je naprosto v cajku a Lewis jí nic nedaroval. Jestli ještě nezasunul, udělá to právě teď.

Rihanna se ráda nechává fotit ve všemožných pozicích.

Rihanna se ráda nechává fotit ve všemožných pozicích.

Hit „Umbrella“ v reálu

Oklepal se z rozchodu a vypadá to, že má novou známost. Tou není nikdo jiný, než barbadoská zpěvačka Rihanna (27), která sama sebe přezdívá jako RiRi. Polepšil si tenhle floutek? To se ví.

Nelze si nevšimnout, že věkový rozdíl mezi bývalou a současnou čokoládovou kráskou je 10 let. A kdyby jenom to…

Britský deník The Sun cituje zdroj, který tvrdí, že od května jsou tihle dva intenzivně v kontaktu, což dokládají i fotografie z každoročního pouličního karnevalu Kadooment Day parade na Barbadosu, kde zpěvačka tráví dovolenou.

Ona se vrací ke svým kořenům, ale co tam dělá on? Tuní svoje vlasy, aby před ní zaperlil. Samozřejmě, že je to náhoda… Asi jako to, že RiRi všude vystrkuje svůj zadek. Zajímá vás? Tak tady je!

Karneval je vždycky lepší, když máš po jeho skončení náhradní program...

Karneval je vždycky lepší, když máš po jeho skončení náhradní program…

Tak co, závidíte mu, nebo se vám víc líbí okatá Nicole?

Víte, že…

Lewis Hamilton je třetím nejmladším pilotem, který získal pole position a čtrnáctým pilotem, který při svém debutu stál na stupních vítězů. Jestli dá za uši on Rihanně, nebo Rihanna jemu, se možná dá odhadnout. Ona je prostě dračice.

Foto: Instagram, Facebook

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Velká cena Malajsie. Které celebrity budou fandit?

10 důvodů, proč koukat na Formuli 1