Hra Scrabble mění po 75 letech pravidla. Mají být jednodušší a pro všechny

Nová verze oblíbené deskové hry Scrabble, pojmenovaná Scrabble Together, přináší změnu pro všechny, kdo se cítili demotivováni složitostí klasické verze. Mattel, výrobce této ikonické hry, reaguje na potřeby hráčů zjednodušením pravidel a představením týmového formátu, který hru otevírá širšímu publiku. Scrabble Together slibuje nejen rychlejší a dynamický herní zážitek, ale také příležitost spojit se s ostatními při oslavě slov.

Scrabble

Hra pro všechny: Scrabble Together

Scrabble, legendární desková hra milovaná po celém světě od svého uvedení v roce 1938, se dočkala nového přístupu, který má přilákat i ty, kdo se dosud ve světě slovních her necítili jako doma. Mattel, výrobce této ikonické hry, představil novou verzi s názvem Scrabble Together, která se vyznačuje zjednodušenými pravidly a možností týmové hry. Tato inovace je odpovědí na dlouholeté připomínky hráčů, které Scrabble považovali za příliš složitou. S novým způsobem hry, který je rychlejší a zaměřený na spolupráci, chce Mattel rozšířit svůj dosah a přivítat u stolu nové příznivce slov.

Jednodušší pravidla

Změny, které hra přináší, nejsou jen kosmetické. Systém bodování byl zjednodušen a hra je nyní více zaměřena na týmovou spolupráci než na individuální soutěživost. Tato nová dynamika hry přináší unikátní zážitek, který spojuje hráče nejen při stolu, ale i v obdivu k bohatství jazyka. Ray Adler, viceprezident a vedoucí globálních her společnosti Mattel, zdůraznil, že cílem je učinit Scrabble dostupným pro širší spektrum hráčů. Hra tak otevírá dveře do světa slovních her těm, kdo se v nich dosud neorientovali, a zároveň udržuje oslavu slov, která byla vždy jádrem této klasické hry.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Virtuální realita a její využití ve volném čase: Nové možnosti zábavy a učení se prostřednictvím AI