Ryan Reynolds a jeho tajemná komnata. Budete překvapeni

Herec Ryan Reynolds je bezpochyby jedním z mála mužů, který oplývá dokonalou kombinací vzhledu s neuvěřitelně vtipným humorem. Není žádnou novinkou, že velký zlom v jeho kariéře nastal tehdy, kdy se v kinech objevil jako marvelovský hrdina Deadpool, který si získal tisíce fanoušků po celém světě. Kromě toho je i neustále v hledáčku mnohých paparazzi, protože své soukromí si střeží jako oko v hlavě. Pojďme trochu nakouknout do jeho života. Co bychom o něm měli vědět?

ryan reynolds

Strach z létání

Ryan Reynolds je důkazem toho, že i pohlední, talentovaní a vtipní herci jsou jenom lidé. Přiznal se, že má skutečně velký strach z létání. Za vším stojí jeho děsivý zážitek, kdy se mu při seskoku neotevřel padák. Naštěstí se nic vážného nestalo, ale strach v něm zůstal zakořeněný dodnes.

Zrada nejlepšího přítele

Být tak velkou celebritou má svá pro a proti. To pocítil i Reynolds, když přišel na to, že člověk, který mu byl přítelem 25 let, se snažil prodat bulváru fotografie jeho dítěte. Pro herce to byla neuvěřitelná zrada, ještě těžší bylo za letitým přátelstvím udělat tlustou čáru.

Klaustrofobie

Když herec natáčel film „Buried“, vytvořila se u něj klaustrofobie – Ryan Reynolds byl při hereckých scénách zavřen do rakve, ve které trávil i několik hodin denně. Od té doby se snaží držet dál od uzavřených prostor.

Kariéru odstartoval soap operou

Svou hereckou kariéru započal v roce 1990 mýdlovou operou Hillside. Od té doby hrál v několika filmech, například Hele kámo, kdo tu vaří nebo Návrh. Ovšem jeho největší role přišla až s Deadpoolem, kde konečně mohl uplatnit i svůj humor.

Vztah s Alanis Morissette

Před sňatkem se Scarlett Johannson a Blake Lively chodil Ryan Reynolds se zpěvačkou a skladatelkou Alanis Morissette. Ti dva se nakonec zasnoubili, ale v roce 2007 oznámili, že jejich cesty se rozchází. Alanis v jednom rozhovoru uvedla, že píseň „Torch“ napsala krátce po jejich rozchodu.

Románek s Blake Lively během manželství se Scarlett Johannson

Ryan Reynolds a Blake Lively jsou spolu už deset let a mají tři děti. Ovšem ještě před tím, než si Reynolds vzal krásnou herečku a modelku, byl ženatý s další krásnou herečkou, Scarlett Johannson. S Blake se seznámil při natáčení filmu Green Lantern.

Tehdy byl stále ženatý se Scarlett Johannson a Blake Lively chodila s hvězdou Gossip Girl, Pennem Badgley. Svůj vztah poměrně dlouho tajili, a dokonce se jim podařilo utajit i svatbu, která se konala necelý rok od jejich začátku vztahu.

V jednom rozhovoru Reynolds přiznal, že už po prvním sexu s Blake věděl, že je ona ta pravá. Blake zase přiznala, že nebyla nikdy šťastnější.

Utajené tři děti

Jak jsme psali již na začátku, hollywoodský pár si své soukromí skutečně dobře hlídá. V roce 2015 se jim narodila jejich první dcera James a o rok později přišla na svět další dcera Inez.

Jestliže čekáte, že jejich sociální sítě vás zaplaví informacemi, jste na omylu. Jsou pověstní tím, že je využívají spíše k tomu, aby zesměšnili jeden druhého. Těhotenství s třetí dcerou pár prozradil až při premiéře filmu Pokémon: Detektiv Pikatchu v roce 2019.

I když je bulvár nešetří a mnohdy jsou časopisy zaplněny spekulacemi o jejich odloučení, manželé prožívají v podstatě idylické manželství. Oba jsou úspěšnými herci, kterým se nabídky jenom hrnou.

Jsou rodiči krásných holčiček a možná jejich recept na šťastné manželství je právě to soukromí, na kterém si tak dávají záležet.

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jason Statham. Akční tvrďák původně prodával na ulici falešné parfémy a fotil pro letáky s oblečením. Co se o Kurýrovi nepíše

Emily Ratajkowski. Jaký je příběh zatraceně svůdné herečky, která měla být doktorkou?