Doručení květiny kurýrem jako nevídané překvapení. Využijte nabízených služeb a zabodujte

Blíží se slavnostní výročí nebo jen narozeniny vaší maminky či drahé polovičky? V obou případech přichystejte překvapení, a to v podobě doručení květin kurýrem. Tato nabízená služba má řadu výhod. Zatímco ženu mile potěšíte v jejím zaměstnání nebo doma při vaření, vy se zase nebudete muset bát, že kytici zapomenete v květinářství vyzvednout.

květiny

Doručení do 90 minut

Květinářství Flora-online nabízející kurýrní služby zaručuje doručení do devadesáti minut. I když jste ještě včera nevěděli, že vaše drahá polovička nebo tchýně slaví životní jubileum, napravit to lze během pár minut. Doručení květiny kurýrem se vztahuje na Českou i Slovenskou republiku, stačí si službu objednat na e-shopu krásného květinářství.

Vyberte květinu podle jejího znamení

To, jak květinu doručíte, už víte. Jenže otázkou je, jakou květinu nechat doručit? Většinou se sází na tu nejkrásnější v nabídce, někdy se volí takové květiny, které žena miluje. Pokud si nejste jistí tím, jaká konkrétní by ji nejvíce potěšila, poradí vám její znamení.

Jen málokdo si uvědomuje, co všechno o nás znamení zvěrokruhu může prozradit. Odtajní, jakým jsme milencem nebo jaké jsou naše vlastnosti či silné a slabé stránky. A kromě toho odhalí, jaká květina člověka potěší.

květiny

Kurýrní služba FLORA

Berani preferují červené tulipány, býci něžné lilie

Při výběru květin pro ženu narozenou mezi březnem a dubnem zaměřte svou pozornost na květiny plné energie. Právě ty odpovídají beranově temperamentu. V ideálním případě sáhněte po červených tulipánech, případně po tygřích liliích, které srší nevídanou odvahou a nespoutanou energií.

Co se týče býků čili lidí narozených mezi 21. dubnem a 21. květnem, ti jsou spíše srdečným, romantickým znamením, proto u nich nejvíce zabodujete čajovými růžemi nebo bílými, něžnými liliemi.

Pro štíry luxusní orchideje, pro střelce karafiáty

Máte obdarovat květinou ženu, která se narodila v nejvášnivějším znamení jménem štír? Pro toto znamení jsou typické plné a smyslné květy. Proto se snažte najít řezanou orchidej, která sice nepatří k nejlevnějším, zato z ní dýchá luxus a exotika.

Pokud chcete darovat květinu střelci, vsaďte na silný a vytrvalý karafiát. Jestliže se chcete vyvarovat vzpomínkám na komunismus, se kterým se karafiáty pojí, dobrou volbou jsou gerbery v červené barvě nebo v oranžovém odstínu.

Ryby preferují jemnost, vodnáři kombinaci romantiky a exotiky

Co se týče znamení zvěrokruhu jménem ryby, v tomto případě zabodujete romantickou kyticí, která bude působit jemně. Vhodné jsou atromerie nebo bílé růže, které si posléze bude moct nechat usušit na okenním parapetu.

A co vodnáři? V tomto případě mluvíme o nezávislém a originálním znamení, které preferuje kombinaci exotiky a romantiky. Nechte jí do devadesáti minut doručit narcisy, jež do domu přinesou kus jara.