Roman Skamene? Už dávno mu odzvonilo!

Roman už dávno není z kamene. Na fotkách z poslední doby vypadá příšerně a v reálu je to ještě horší. Životní roli ztroskotance ztvárňuje skvěle. To proto, že jím doopravdy je.

Roman Skamene

Taková to byla sranda, když coby záporák zbrojil proti Saxaně, prodával bony nebo cholericky řval v Tankovým praporu. Teď je mu šedesát a na tváři má napsáno: ochlasta a zoufalec. Za co si zasloužil tuhle nálepku?

Herec hercem neumírá

Myslel si, že když se mu za bolševika dařilo, svět mu bude patřit i bez toho, aby na sobě dál makal. Jenže Roman není Belmondo. I když si nemohl dovolit sejít z cesty, udělal to a začal si hrát na fajnovku.

Podnikání? Nevyšlo!

Za otevření pražský restaurace by si teď tenhle herec malýho vzrůstu minimálně nafackoval. Jó, ono ani trochu známý jméno z televize nestačí k tomu, aby podnik prosperoval. On se o něj někdo musí starat. To jaksi nedopadlo. Roman měl původně odvahu a možná i dobrej záměr, nicméně sen připalovat si doutníky tisícovkama, zůstal jen pouhou iluzí.

Na dně lahve…

Dotace restaurace ho přivedla k chlastu, ve kterým se měla utopit dávno ztracená kariéra i žal z gastro neúspěchu. Bolelo to. Na to doušky kořalek nestačily, dokonce i litry byly málo. Pak to v Praze vypadalo jako v panoptiku. Podnapilý Roman dělal ostudu, kde mohl, a nebyl schopnej dostát svých již tak sporadických divadelních závazků.

Kámoši? Už nejsou

Dopracoval to na chronickýho lháře, ožralu a nespolehlivce, kterýho si turisti snad i fotí, jen aby ve světě mohli ukazovat, jak vypadá český skřítek v totálně ošumtělým oblečení, za který by se nemuseli stydět i v sekáči.

Kdyby za každý foto vybral dvacku, asi by na tom momentálně byl líp. Nebo snad už je? Rozchodil to všechno? Ale kdeže. Kdo ho teď někdy potkal, tak ví. Roman se snaží ledacos maskovat, ale oko není piča, oko vidí.

Co dělá teď?

Sem tam se objeví na nějaký výstavě, nebo podobný akci, kterou pár minut moderuje způsobem, že vypustí dvě, tři hlášky z Tankovýho praporu, protože si myslí, že lidem těch několik televizních repríz během roku nestačí.

Prostě Roman nikoho nezajímá a ani už zajímat nebude. Teda kromě záchytných stanic nebo věřitelů. Zvlášť u těch je v hledáčku – dlouhodobě. Je to kariérista, no.

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Buranka Věra Patt. Smolařka jako prase!

Sexuální praktiky Billa Cosbyho. Bez prášků si neškrtne!