Buranka Věra Patt? Smolařka jako prase!

Žije nočním životem, prezentuje se jako promotérka. Chce se neustále usmívat, ale v tom ji tak trochu brání její hysterická osobnost. Kdo je to? Přece Věra Patt. Že nevíte, kdo to je? Tak to nejste jediní!

Věra Patt

Věra Patt, to je další osoba, která se cpe do společnosti, ve který nemá co dělat. Nejdřív to zkusila přes VyVolený, jenže úsměv jí pokřivil fakt, že vypadla jako první. Ještě aby ne, když od začátku byla cítit neskutečně silným pokrytectvím.

Tak trochu velký oči…

Pro každýho, kdo se zúčastní podobný šaškárny a nečekaně z ní vystoupí, je důležitý myslet na plán B. Co by Věře mělo zaplatit složenky? Nechala si zvětšit prsa, aby jí jako bylo víc, pak si zahrála na organizátorku taneční akce v hale pražské hokejové Sparty, která se, mírně řečeno, vymkla kontrole. No jo, ani silikony neoblbnou vystupující, který prostě chtějí svůj honorář stůj co stůj.

„Lepší zůstanou“. Stejně jako dluhy

Patt z toho všeho vyšla jako dlužnice a dokonce se mluví o milionových škodách. Nevadí, řekla si tahle bezpáteřní čechošvýcarská parodie, nazpívám singl a všechno bude v lati! Jak řekla, tak udělala. A myslela si, že jeho křest bude pěkná pařba. Byla.

Na vybraný diskotéce, která měla praskat ve švech, po sobě znuděně pokukovalo asi pět lidí, a to včetně barmana. Akcička za všechny ty prachy, který z VyVolených nedopadly.

Budu dělat, že za všechno může špatný promo, usmívala se Věra na všechny strany tak, až jí na čele vyskočila další vráska. Tentokrát z toho, že zase není na ten nájem. Šla první cestou, která ji napadla.

Klubová star

„Hraju dlouho, hraju dobře, mám kontakty. To dám!“ O její stoupající slávě dýdžejky hovoří jména zúčastněných, který přijímají pozvání na akce, kde hraje. Marie Pojkarová nebo Petr Zvěřina? Jako příklad to asi stačí. Ale aspoň za tím mixákem Věra nikoho nesere, když má dobrej den.

Vynechat příležitost je hřích

Tak možná by se dalo říct, že tam jí to asi jde nejlíp, ale běda, jestli se jmenujete Karel Gott nebo Lucka Bílá. Věra vás bude olizovat do bezvědomí. Zvlášť, když poblíž stojí někdo, kdo má foťák.

Že je mu teprve deset a pořizuje si selfíčko? No a? Patt si ji sama i vylíže, jen aby se dostala někam do záběru a aby se o ní aspoň trochu psalo. Tak jo, Věrko, splnili jsme ti sen. Napsali jsme o tobě. Líbí? A teď už zase mazej k těm Švýcarům.

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nicol Moravcová, vymetačka večírků. Chcete ji?

Chuck Norris. Fenomén, co pobláznil svět. Jak to vzniklo?