Masturbace na vlastní nebezpečí. Skutečné případy, které raději opravdu nezkoušet

Říká se, že nejlepšího pomocníka pro každou práci najdete na konci své paže. Neplatí to vždy. Při snaze udělat si dobře ale lidé rádi experimentují, a jak se ukazuje, dost často ke své škodě. Jak vypadaly ty nejkurióznější nehody, při kterých museli zasahovat hasiči i záchranka?

Masturbace na vlastní nebezpečí. Skutečné případy, které raději nezkoušet

Opakování je matka moudrosti a následující příběh podle skutečné události nese spoustu poučení. Kde začít? Masturbace v autě je sama o sobě neobvyklým nápadem, ale když už si chcete takhle udělat dobře, neparkujte v zóně, kde auta stát nemají. Protože pak se vám nestane, že vám v nejlepším na okénko zaklepe policista. Když už se tak stane, nepokoušejte se mu ujet. Bude vás pronásledovat. Váš trapas také bude o dost menší, když předtím, než vás hlídka vytáhne z auta, ho stačíte vytáhnout z plechovky horkých těstovin. Australan Keith Roy Weatherley o tom už ví svoje. Mimochodem, celou tu dobu byl v autě se štěkajícím psem.

Obecně ale Austrálii můžeme považovat za dost slušný oddíl, protože tu sídlil i další šampion. Minulý čas je na místě, protože zmíněný pán se pod vlivem alkoholu rozhodl osvěžit trochou elektrických šoků v partiích, která se vytahují spíš na toaletě než v garáži. Nenapadlo jej nic lepšího, než si zavdat s pomocí autobaterie. Tenhle způsob masturbace už ale nerozchodil.

Naprosto vyčerpávající zážitek

Na Floridě je krásně a kochat se slunným klimatem, pěkně z bazénu, to je prostě pohoda. Jistý Robert Cheuvront se rozhodl si tu pohodu udělat ještě o něco lepší poté, co v hotelovém bazénu osaměl. Už nějakou chvilku ho pohledem dráždila bublající hadice připojená k čerpadlu. Nikdo se nedívá… obsluha hotelu zaznamenala jeho řev až po hodině, a asistovat pak musela nejen záchranka, ale i hasiči. Řekněme, že do hadice se jeho ozdoba vešla naprosto perfektně. Ven už ale vytáhnout nešla. Výmluvě, že se to stalo absolutní náhodou, nikdo věřit nechtěl.

Z toho jednomu bouchne hlava

Věta: „Nesahej si na něj, Ježíš přitom pláče!“ zní sama o sobě dost úchylně, protože představa světce, který vás se zájmem pozoruje při masturbaci. Mnohem lepší by bylo: „Nesahej si na něj, protože jinak ztratíš paměť a oslepneš!“ Vážně. Přesně tohle zažil pětadvacetiletý Ashok Rajamani v roce 2000, na svatbě svého bratra. Prostě příhodná chvilka na trochu té masturbace. Možná tak chtěl uvolnit napětí. Co už nevěděl, bylo, že má na mozku počínající nádor a krevní sraženinu. Která, rychlým přesunem krve v těle, vyvolala záchvat spojený se ztrátou zraku a paměti. Svatba se tehdy moc nevyvedla a Ashok na jedno oko dodnes nevidí. Svůj příběh popsal v knize Den, kdy můj mozek vybuchl. True story, bro!

Otvůrek na čerstvém vzduchu?

Lavičky na nádražích a v parcích se poslední dobou stávají doménou kreativních designérů. Cení se originální vzhled, a taky to, aby na nich nemohli spát bezdomovci. Lavička, na kterou v hongkongském parku Lan Tian narazil jistý Le Xing, byla hodně designová. Plná otvorů, dutin a děr. Byla to láska na první pohled, nebo jak to nazvat. Když to hodně zkrátíme, Xing si teď o dalším románku s kusem nábytku může nechat jen zdát. Jeho penis krvácel, jako proražený ropovod, a málem musel být amputován. U vyprošťování asistovala celá jednotka záchranářů, hasičů i lékařů. Řekněme, že pro něj byla tahle masturbace dost unikátní zkušenost.

Čiperný stařík s tajemstvím

Co jde dovnitř, musí jít i ven? Jako vážně? Pokud si do močové trubice zastrčíte násadu od vidličky, možná se dočkáte překvapení. Tahle dilatace není pro každého a zdaleka ne každý ji ustojí. Do lékařských kronik se takhle zapsal sedmdesátiletý důchodce, který si ji tam strčil a už nevysunul. Po 12 hodinách agónie překonal stud a vyrazil na pohotovost, kde v čekárně zkolaboval. Jasně, shluk bílých plášťů, a všichni se zajímají o to, co staříkovi v bezvědomí vlastně chybí. Vypadal totiž úplně v pořádku. Těžko říct, jak dlouho trvalo, než někoho napadlo mu rozepnout kalhoty… a pak že se stará generace s rodinným stříbrem nechlubí.

Vysavače vrací úder!

Největší zabiják slastných chvilek? Vysavač. Podle studie z roku 2014 se ze 45 případů „exotického zranění“ v 36 případech jednalo o práci vysavače. To víte, turbo-režim, to není žádná legrace. Mimochodem, věděli jste, že v do stěn zabudovaných vysavačích se kromě filtrů nachází i „zuby“? Na vlastní kůži se o tom přesvědčil chlapík, který si z hotelového pokoje v New Jersey zavolal záchranku. Lékařům nejprve tvrdil, že byl napaden nožem, ale pak si to rozmyslel. Zdravotnický tým byl schopen v prachu a odpadcích o pár pater níž nalézt chybějící kousek jeho chlouby, a dokonce mu ji přišít do plné funkčnosti zpátky. Prostě příběh s dobrým koncem.

Autor: Radomír Dohnal

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nechcete sex. Co všechno může způsobit fakt, že na to nemáte jednoduše chuť. Proč a co s tím dělat

Když jste dost bohatí, projde vám všechno. Zabití, vražda, loupež milionů i pedofilie. Příklady ze života