Řidiči, buďte na sníh připraveni! Jak svůj vůz vybavit do přicházející zimy?

S příchodem zimy většina z nás, řidičů, řeší především zimní obutí na naše plechové miláčky. Jsou ale k dispozici další, neméně důležité, věci, s nimiž zvládneme cesty v mrazivém počasí ještě o něco lépe a pohodlněji.

autodoplňky

Sněhové řetězy by vám neměly v autě chybět

Jasně, možná žijete v oblasti, kde ani v lednu není sněhu příliš, kopce znáte spíše z obrázků, a tak máte pocit, že sněhové řetězy jednoduše nepotřebujete. Ale! Asi jste si všimli, že počasí už dávno nedodržuje pravidla, a snadno vás tak může překvapit bohatá nadílka sněhu i u vás. Nebo jste se nečekaně dozvěděli, že vás nemine cesta na hory. V takových případech oceníte jistotu v podobě sněhových řetězů. Sněhové řetězy PEWAG seženete na osobní auto, SUV i na náklaďák. Super na nich je právě jejich variabilita i to, že vám poskytnou maximální pomoc ve ztížených jízdních podmínkách.

Vlhké koberce nechcete

Když už se „poperete“ se sněhem, abyste se vůbec dostali do vozu, pracně se zbavíte námrazy na oknech a máte upřímnou radost z toho, že centrální odemykání funguje, s otevřením dveří vás doslova „kopne“ vlhkost a zápach. Dost možná za to mohou koberce, které jednoduše nestíhají uschnout. Předejděte zápachu, znečištění i plísním pomocí gumových koberců do auta, podívejte se třeba na značku RIGUM, jednotlivé typy autokoberců jsou uzpůsobeny na konkrétní vůz. Široký výběr, jednoduchá údržba, příjemné ceny. Co víc chtít? Při jejich pořízení jen myslete na typ vašeho vozu.

I za nepříznivého počasí můžete mít otevřená okna

Protiprůvanové ofuky oken jsou skvělou vychytávkou, především při delších cestách, kdy vám při jízdě přijde vhod trochu čerstvého vzduchu. Jde o to, že s nimi máte možnost otevřít si okno i za špatného počasí bez toho, aby vás povětrnostní podmínky jakkoliv obtěžovaly.

Zimní výbava pro vaše auto na jednom místě

Asi tušíte, že jen se zimními pneu, řetězy, případně s gumovými koberci si v zimě úplně nevystačíte. Je moc fajn být připraveni i na možnost vybité autobaterie a vlastnit akumulátor. Stejně tak se vám mohou hodit startovací kabely či třeba autokosmetika na optimální ošetření exteriéru vozu před mrazy. Vše najdete v kamenné prodejně i na webu Obchod77. Široký sortiment autodoplňků, příjemné ceny pro vás znamená nákup všeho potřebného na jednom místě bez toho, abyste si zruinovali finanční úspory.

Autor: red