Redakční test: Nový holicí strojek Wilkinson Hydro Connect 5. Nové technologie překvapily!

I holení můžete milovat, když je o vaši pokožku dobře postaráno. S tímhle mottem jde do své kampaně Willkinson. Sází přitom na novinku – Wilkinson Hydro Connect 5. Zkoušeli jsme ho v redakci. Jak dopadl náš test?

Taky máte pocit, že když si koupíte takový ten klasický strojek, že vám vydrží jen chvilku? Sotva se s ním párkrát oholíte, už abyste zase kupovali nové břity? Nebo to různě tahá, škube, dělají se pupínky a další ty záležitosti? Byli jsme sami zvědaví, jestli tahle novinka v našem redakčním testu obstojí. Tady je resumé:

Pěkný obal

Vezmeme to pěkně po pořádku. Člověk samozřejmě nejprve kouká na obal. Sympatické pouzdro i stojánek nás příjemně naladili. Modročerná barevná kombinace je klasika. Stojánek je sice z plastu, ale nikoho neurazí a strojek do něj zapadne jako ulitý. Snadno se z něj také vyndává, což rozhodně oceňujeme. Zároveň však jen tak nevypadne, když ho třeba neobratně shodí vaše dítko na zem. Dokáže ochránit, co je třeba. Na poličce v koupelně se vyjímá pěkně.

Speciální gel schovaný v nádržkách

Človek to ani na první pohled nevidí, co všechno se v takovém malém strojku skrývá. Vnímáte jen, kolik břitů zase výrobce přidal a k čemu je to vlastně dobré. Někdy si z toho v redakci děláme legraci, kam až tohle zajde. Než se ale dostaneme k břitům, je tu jiná vychytávka. Skrytý gel, který vám má zaručit důkladnou hydrataci při každém tahu. Je unikátní, jak popisuje výrobce,  z pečlivě vybraných ingrediencí. To samozřejmě posoudit nemůžeme. Ale něco na tom možná bude, protože takové ty nepříjemné pupínky se opravdu po holení nikomu z nás neudělaly. Gel je ukrytý v inovativních nádržkách, které aktivujete pokaždé, když na strojek pustíte vodu.

Rozdíl oproti zvlhčujícím proužkům

U běžných strojků jsme spíš zvyklí na zvlhčující proužek. Ten ale moc zázraků většinou nenadělá a rychle přestane fungovat. Pak už to je jen o břitech a četnosti používání. Tenhle gel zanechá vaši tvář vláčnou až hodinu po oholení. To můžeme potvrdit. Pleť byla opravdu taková, jako bychom si na ni nanesli nějaký krém.

Ochrana břitů

A už tu máte pověstné břity. Je jich 5. Což naznačuje i název výrobku. Jde o 5 Ultra Glide břitů se zabudovaným systémem ochrany, který zamezí podráždění. Jak jsme psali, to fungovalo. Dokonce i po několikátém holení bez nutnosti výměny nástavce s břity. Máte problém s obtížně přístupnými místy? Tak ten je také minulostí. Stačí jediné stisknutí palce, kterým nastavíte pozici otočného zastřihovače.

Když si nechcete kupovat novou rukojeť

Kdo by si chtěl stále kupovat nové a nové, když je zvyklý na to staré zavedené. Pokud se vám tahle hlavice zamlouvá, ale nechcete si kupovat novou rukojeť, nemusíte. To nám přijde jako naprosto skvělé a netušíme, proč se to neděje běžně. Nově vyvinutá výměnná hlavice je totiž kompatibilní se všemi násadami Gillette Fusion, a proto máte možnost volby. Není to super?

Za kolik to všechno

Sympatická je i cena. Může si ho dovolit koupit opravdu každý. Doporučená cena je 299 Kč. Za tu dostanete strojek s jedním náhradním břitem.  Pokud pak budete shánět další náradní břity, jsou k dostání v obchodech (v DMku) za 549 Kč a jdou čtyři v balení.

Shrnutí výhod

  • Vodou aktivované gelové nádržky s technologií automatického doplňování: Navržen k ochraně mužské pokožky před podrážděním a k hydrataci během holení. Zanechává pokožku hydratovanou až 1 hodinu po oholení!
  • Otočný zastřihovač: po odklopení gelové nádržky zpřístupní všech pět břitů, které pomáhají lehce dosáhnout hůře dostupných míst, jako jsou nos či kotlety.
  • 5 Ultra Glide břitů pro dokonale hladké oholení. Břity mají technologii Skin Guard: vyhladí povrch pokožky a pomáhají eliminovat její podráždění. TO FUNGUJE!
  • Hlavice Hydro Connect 5 jsou kompatibilní se všemi rukojetmi značek Gillette Fusion (Tento produkt nevyrábí ani nedistribuuje společnost The Gillette Company LLC, vlastník registrovaných ochranných známek Gillette a Fusion.) a Wilkinson Sword Hydro Connect.

Výsledek?

Za nás fakt slušný výkon za rozumný peníz.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Soutěžte o 3 holící strojky Wilkinson Sword Hydro Connect 5