Soutěžte o 3 holící strojky Wilkinson Sword Hydro Connect 5 – již ukončena!

Zažijte revoluci v holení a vyhrajte strojek Wilkinson Sword Hydro Connect 5. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí.

Proč holící strojek Wilkinson Sword Hydro Connect 5

I holení můžete milovat. Důkladnou hydrataci při každém tahu zajistí unikátní gel z pečlivě vybraných ingrediencí. Ten zanechá vaši tvář vláčnou až hodinu po oholení.

Pocitu úžasně hladké tváře dosáhnete za pomoci pěti Ultra Glide břitů se zabudovaným systémem ochrany, který zamezí podráždění. Problém s obtížně přístupnými místy zmizí jediným stiskem palce, kterým nastavíte pozici otočného zastřihovače.

Skvěle oholenou a hydratovanou tvář si nyní můžete užít i vy! Zasoutěžte si o nový strojek Wilkinson Sword Hydro Connect 5 a objevte inovativní způsob hydratace při holení. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku. Tři z vás si odnesou tento skvělý holící strojek.

Soutěžní otázka:

Jak je zajištěna hydratace u nového holicího strojku Wilkinson Sword Hydro Connect 5?

  1. Pomocí gelového proužku
  2. Pomocí gelových nádržek
  3. Pomocí gelových břitů

Nápovědu naleznete na: http://www.wilkinson-sword.cz

    Účastí v soutěži

    a) uděluji portálu Prochlapy.cz souhlas ke zpracování osobních údajů s použitím své adresy a telefonního čísla, za účelem navázání kontaktu se soutěžícím v průběhu soutěže a rovněž pro účely zasílání obchodních sdělení, informací o průběhu této soutěže a informací o dalších marketingových akcích portálu Prochlapy.cz;

    b) uděluji portálu Prochlapy.cz v souladu se zák. č. 101/2000 Sb. v platném znění souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení, adresa a telefonní číslo, které organizátorovi a portálu Prochlapy.cz v souvislosti se svou účastí v soutěži nebo čerpáním výhry poskytne, za účelem prověření jeho platné účasti v soutěži, předání výhry v soutěži a pro další obchodní a marketingové účely organizátora a portálu Prochlapy.cz, a to na dobu 5 let; souhlasí též s jejich zveřejněním v rozsahu jméno, příjmení, neúplná adresa (název obce) ve sdělovacích prostředcích a na webových stránkách portálu Prochlapy.cz, pokud bude toto užití v souvislosti s touto soutěží, zejména za účelem vyhlášení výherců. Soutěžící zároveň vyjadřuje svůj souhlas s tím, aby tyto osobní údaje byly v plném rozsahu a jenom k výše uvedeným účelům zpracovávány i prostřednictvím třetích osob pověřených organizátorem a portálem Prochlapy.cz. Organizátor a portál Prochlapy.cz je oprávněn k těmto osobním údajům přiřazovat i další osobní údaje soutěžícího. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Soutěžící si je vědom svých práv plynoucích z ustanovení § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zejména pokud zjistí nebo se domnívá, že organizátor, portál Prochlapy.cz nebo třetí osoby pověřené organizátorem nebo portálem Prochlapy.cz provádějí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může požadovat doplnění, opravu, blokování nebo likvidaci svých osobních údajů. Okamžikem doručení písemného požadavku soutěžícího na blokování nebo likvidaci osobních údajů organizátorovi je soutěžící vyloučen z další účasti ve hře včetně ztráty nároku na předání výhry, bude-li doručen před jejím předáním;

    c) stane-li se výhercem, dává organizátorovi a portálu Prochlapy.cz, v souladu s ust. § 12 Občanského zákoníku v platném znění, souhlas s užitím své podobizny, svých písemných projevů, obrazových snímků a obrazových i zvukových záznamů týkajících se jeho osoby nebo jeho projevů osobní povahy pořízených organizátorem nebo portálem Prochlapy.cz v souvislosti s pořádáním soutěže a předáváním výhry (dále jen „snímek“) pro komerční účely na všech komunikačních médiích, bez ohledu na jejich povahu a určení, a to všemi obvyklými způsoby, s jejich následnou úpravou a s jejich případným spojením s jinými díly nebo zařazením do souborného díla. Účastník uděluje organizátorovi a portálu Prochlapy.cz tento souhlas bezplatně, bez věcného, časového, množstevního a územního omezení. Tento souhlas se vztahuje i na třetí osoby, kterým organizátor nebo portál Prochlapy.cz snímek v souladu s jeho určením poskytne.

    Vyhrává 100., 200. a 300. správná odpověď. Soutěž končí ve středu 8.11.2017 ve 23,59. Výherce následně vyhlásíme na našem webu a zkontaktujeme pro předání výhry. Předem všem přejeme mnoho štěstí.