Ranní probuzení a další sex? Jasně! Víte, jak si o něj elegantně říct, aby to prošlo?

Je pěkná, sbalíte ji a užijete si. Pokud to stálo za to, tak si hned ráno dejte repete. Nevíte, jak jí to naznačit, abyste si nepřipadali trapně?

Ranní sex

Sex na jednu noc není nic nového a ani výjimečného. Všichni víme, proč to děláme. I výzkum Zhany Vrangal z univerzity New York a Anthony D. Ongyho z univerzity Cornell, jehož závěry otiskl magazín Social Psychological and Personality Science, odhalil, že příležitostný sex přináší vyšší sebeúctu. A taky životní spokojenost, menší deprese a úzkosti lidem, kteří mu jsou nakloněni a mají ho rádi. Pokud k nim patříte, není co řešit. Potkat v baru něco moc pěkného, není takový problém. Spíš řešte, jak si druhý den ráno říct o přídavek. Tip na hit?

(Pokud se právě probudíte a ona spí vedle vás, rozcuchaná a určitě ještě s kocovinou na krku, vezměte rozum do hrsti.)

Po ránu něha

„Vrhněte se do toho po hlavě, ať vytvoříte atmosféru pro dnešní ráno. Na tom evidentně není nic špatného, ale jestli se vám ta holka opravdu líbí, snažte se být něžný spíš než chlípný,“ radí britská sexuoložka Tracey Cox s poukazem na jeden veledůležitý fakt: dotyčná se zřejmě bude cítit trochu zranitelná. Prý je to normální.

Každý, kdo investoval své city, si ráno poté připadá křehký a nejistý. Aspoň tak to tvrdí zmíněná odbornice s tím, že v těchto chvílích u žen dochází k bilancování. Následuje totiž návratovka do mladých let. „Líbím se mu? Nechce po mě jen sex? A měla bych mu vyhovět. Když po mne zase vyjede?“ Všechny tyhle její pochybnosti rozpusťte během vteřiny. Jednoduše se k ní přitiskněte zezadu – dokud ještě spí, nebo to aspoň předstírá.

Test aktuálních sympatií

Tato pozice „lžíce“ není příjemná pro nikoho, kdo nestojí o to, aby mu to s druhým klapalo. Takže, tři, dva, jedna… Lehněte si na bok a zezadu se k ní přitiskněte tak, abyste do sebe zapadli jako dvě lžíce. Budete v těsném kontaktu, ale vaše hlavy budou otočené stejným směrem, takže se na sebe nemusíte dívat, ona zároveň nezačne řešit nevyčištěné zuby a všechny ty další podle ní velmi podstatné záležitosti. Výhodou je i to, že po probuzení budete mít příležitost zvyknout si na sebe a povídat si bez pohledu z očí do očí. Berte to jako výhodný stav – pro oba.

Do útoku!

„Až se vám podaří navodit dostatečně mazlivou náladu, můžete začít jednat. Nejdříve jí uznale sklouzněte rukou po těle – pohlaďte jí paže, stehna, bříško – a pozorujte její reakci. Pokud se bude k vaší dlani lísat jako kočka, můžete se dotknout jejích intimních partií. To platí také v případě, že se otočí a začne vás líbat jako divá,“ radí Tracey Cox. Pak vám nic nebrání navázat tam, kde jste naposledy skončili.

Když se odtáhne

Jestliže ovšem vaši ruku odtáhne nebo pod jejím dotekem ztuhne, bude potřebovat vaši pomoc, pochopení a velký hrnek kávy. „Vzdejte to, vstaňte a dejte vařit vodu,“ uzavírá sexpertka a autorka knihy Superflirt. A tak to opakujte, dokud vám prostě (nějaká) znovu nedá. Taky omluvte případné vadné kusy výroby.

Jak říká vědkyně Zhana Vrangal z úvodního výzkumu: „Příležitostný sex není buď dobrý, nebo špatný. Záleží na mnoha osobnostních, interpersonálních a situačních faktorech.“ To zní, jakoby to byla pravda. Teď už konečně víte, proč se Markéta minule tvářila tak kysele.

A jak si o sex druhý den ráno říkáte vy?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Porno terminologie – odteď budete rozumět všemu!

Máte špatný sex? Nezaměřujte se jen na postel! Vyřešte tohle a všechno bude klapat