6 věcí, které musíte udělat hodinu před každým úspěšným rande

Největší klišé rada na randění, jakou jsem kdy slyšel, je: „Nemysli na to moc.“ Jako, rada to není špatná, ale proč nám dotyčný neporadí, co bychom tedy namísto toho měli dělat? A jak to rande alespoň trochu promyslet? Jistě, nadměrné uvažování pravděpodobně nebude mít za následek úspěch, ale „podhodnocení“ může být stejně katastrofální. Musíte být připraveni na to, co přijde.

rande

Ujistěte se, že jste uvolněni

Neexistuje jediný správný způsob, jak být na rande opravdu připraveni, protože to pro každého znamená něco jiného. Pro některé může „příprava“ znamenat pěknou velkou sklenici Carbernetu, pro ostatní to může být pár panáků whisky. Někdo si třeba zase musí na uklidnění zarelaxovat či zameditovat. Bez ohledu na to, co si vyberete, je důležité se před prvním rande uvolnit.

Sprcha jako základ

Hodinu před rande je samozřejmě nejdůležitější se osprchovat. Umyjte si i obličej a pokud jste vousatý chlap, tak se dokonale oholte. Ujistěte se, že vypadáte reprezentativně, protože váš vzhled nastaví tón pro zbytek vašeho rande. Vzhled je totiž na první pohled klíčový. Pokud vypadáte nedbale, jaký dojem si myslíte, že uděláte? A nezapomeňte na kolínskou!

sprcha rande

Nejdříve si „hoďte“ sprchu. (foto: 123RF)

Poslechněte si hudbu

Abyste tedy byli mentálně připraveni, není špatný nápad strávit nějaký čas před velkým rande posloucháním správného typu hudby. Dostane vás do komfortní zóny.

Doporučujeme ale nějakou pohodovou hudbu, která vám nezanechá nepříjemné myšlenky v hlavě – jako třeba ploužáky, u kterých myslíte na svoji ex. Tuhle hudbu si okamžitě zakažte!

Nejlépe je pustit si něco rytmického, co vás nabudí pozitivní energií, která vás nutí tancovat. Tak vyplavíte alespoň trochu endorfinů a budete na svém rande uvolnění a příjemní.

hudba rande

Hudba nejen pro lepší náladu. (foto: 123RF)

Proveďte několik krátkých kardiovaskulárních cvičení

I když pravděpodobně není dobrý nápad před prvním rande příliš tvrdě cvičit nebo se příliš potit, doporučil bych se trochu protáhnout (samozřejmě před tím, než si dáte sprchu). Ať už to znamená udělat pár kliků nebo sedů-lehů, musíte prostě udělat něco, díky čemu se budete cítit v lepší fyzické kondici.

Jistě, všichni víme, že 20 kliků nebude kompenzovat pivní pupek, které jste si vypěstovali na vysoké škole, ale ublížit vám to rozhodně nemůže.

Proveďte rychlou, ale důkladnou kontrolu svého protějšku

Pokud máte před prvním rande čas, neuškodí udělat si malou kontrolu. Ano, mluvíme o sociálních sítích: Facebook, Google, LinkedIn (z anonymního prohlížeče, samozřejmě). Budete chtít získat představu o tom, s kým se potkáte. Sledováním profilů sociálních médií této osoby získáte lepší dojem o tom, čím uděláte nejlepší dojem.

Pokud má na fotografii tričko s Bobem Dylanem, může být ve vašem nejlepším zájmu se během večera zmínit, že máte rád jeho hudbu. Pokud na mnoha svých fotkách pózuje na jachtě, mohlo by vám to pomoci rozproudit hovor.

kontrola vzhledu

Vypadáte dobře? Zkontrolujte si to! (foto: 123RF)

Ujistěte se, že máte dostatek finančních prostředků

Tohle může být nejdůležitější věc, kterou musíte udělat v době před vaším rande. Nebude nic ponižujícího a trapnější ho než chtít zaplatit a zjistit, že vlastně nemáte čím. Tohle šanci na vaše druhé rande docela pohřbívá.

Ujistěte se tedy, že máte v peněžence svou kreditní kartu. Pokud chcete platit v hotovosti, ujistěte se, že máte dostatek hotovosti, které pokryjí náklady na jídlo – aniž byste museli z peněženky vytahovat jakékoliv kovové drobáky.

Díky tomu budete vypadat nepřipraveně a plebejsky. A to je něco, co každou ženu (ať už je zlatokopka, nebo ne) dokáže okouzlit. Co si budem – peníze hýbou světem!

peněženka

Kontrolou finančních prostředků se vyvarujete trapasu. (foto: 123RF)

Tak hodně štěstí na vašem prvním rande.

foto: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Chlapi! Tohle na prvním rande fakt ne!

Připravte pro ni nezapomenutelné rande. Jak na to?