Jak udělat radost manželce, dětem a zároveň i sobě: nevšední tipy na dárky

Puget růží, společná večeře, sladkosti pro děti… Tak vypadá asi typické kombo věcí, které koupíte, když chcete potěšit členy své rodiny. Poradíme vám s originálnějšími dárky, kterými zároveň uděláte radost i sami sobě.

dárky

Dron

Drony s kamerou jsou prostě in! Jednak je super zábavné s nimi létat a zadruhé z toho máte ještě video, se kterým můžete dál pracovat. A pochopitelně si s nimi užijí vaše děti. Partnerka zas ocení stylové video z rodinné oslavy, výletu nebo dovolené. Dronů je na trhu celá řada – od těch za pár tisíc až po přístroje pro profesionály v řádu desítek tisíc. Jak vybrat ten správný? Mrkněte třeba na tohoto rádce.

dárky
Zdroj foto: Favi

Dětské tapety

Nemusíte být zrovna mistr kutil, abyste zvládl nalepit velkoformátové tapety. Díky nim snadno změníte vzhled pokoje vašich ratolestí a vykouzlíte jim úsměv na tváři. Motivů je tolik, že určitě najdete takový, který trefí do zájmů obyvatel pokojíčku – a zároveň se bude líbit i vám. Zvířata, mapa světa, periodická tabulka prvků, vesmír, fotbal nebo basket. To je jen hrstka motivů z dostupných tapet do dětských pokojů!

Truhla

Stěžuje si partnerka, že se všude válí vaše nářadí, oblečení, časopisy…? Tak to je výborná záminka, proč si koupit bednu či truhlu, do které si všechny tyhle věci dáte. Vyberte si třeba truhlu z dubového masivu. Bude se báječně vyjímat ve vaší ložnici nebo třeba v pracovně. Aby to byl dárek, musíte pochopitelně říct, že to je kus nábytku pro vás oba.

Vinotéka

Máte se ženou rádi sklenku dobrého vína? Pak ji potěšte vinotékou! A to nejlépe naplněnou lahvemi. Promyslete, jaký se vám hodí objem (kolik lahví chcete chladit), jestli chcete vína chladit krátkodobě nebo dlouhodobě a jaké druhy vlastně chcete skladovat. Důležité je samozřejmě vybírat vinotéku s ohledem na to, kde ji budete mít.

Tip: Pokud máte oba rádi víno, ale vinotéka se vám zdá zbytečná, kupte skleněnou vázu nebo demižon, do kterého budete házet špunty. Plná váza bude nejen vzpomínkou na společné večery, ale poslouží i jako stylový doplněk.

dárky
Zdroj foto: Favi

Kvalitní reproduktor

Dobrý zvuk ocení všichni. Ratolesti ocení písničky pro děti, vy svou oblíbenou kapelu a manželce zas můžete pustit podkresovou hudbu k večernímu posezení. A na to všechno se hodí kvalitní reproduktor. Mrkněte na bezdrátové repráky nebo na soundsystémy s chytrým ovládáním přes mobilní aplikaci.