Obuj se do jara pořádně! Tyto boty ti nesmí chybět

Příroda se probouzí, den se prodlužuje, sluneční paprsky začínají hřát, a to jsou znaky toho, že jaro klepe na dveře. Po dlouhých zimních měsících odkládáš zimní boty na tu nejspodnější poličky a začínáš pokukovat po svěžím jarním závanu nových bot do tvého botníku. Vybrali jsme pro tebe 3 siluety, které rozhodně stojí za tvoji pozornost. Jaké by ti tedy neměly na jaře chybět?

jarní boty

Dr. Martens 1461

Jako první tu máme nízkou verzi oblíbených a slavných kožených bot značky Dr. Martens model 1461. Jedná se o siluetu, který má kožený svršek, bytelnou podrážku z pryže, a tak ji nezastaví bláto, kaluž a dokonce ani jarní výkyv teplot k 20 stupňům. Proto se jedná o ideální jarní boty. Tyto Martensky jsou navíc celoroční a dají se nosit nejen na jaře a na podzim, ale také v létě, takže i když je cena o trochu vyšší, vyplatí se zainvestovat.

Dr. Martens 1461
Dr. Martens 1461

Nike Blazer Mid’77

Bez kotníkových tenisek se nesmí žádný žebříček obejít, kor těch jarních. Proto hned na druhém místě v tomto seznamu skončila silueta Nike Blazer Mid. Kotníkové tenisky s koženým svrškem, které si zamiluješ, když budou na jaře nižší teploty. Proč? Zahřejí tvoje kotníky a ještě ti dodají pořádnou dávku stylu! Díky své černobílé OG colorway a kůži se hodí ke každému outfitu a obují je holky i kluci. A co víc chceš, než mít slazené boty se svoji drahou polovičkou.

Nike Blazer Mid’77
Nike Blazer Mid’77

Nike Air Max 96 II

Po chmurných, studených zimních dnech nám musí dny rozzářit barvy, a proto není divu, že to bude právě model Nike Air Max 96 II, který v Nike opět probudili k životu. Tyhle tenisky tě budou bavit, jestli chceš do svého botníku něco fresh. Kromě toho, že mají zabudovanou jednotku Air Max, což se rovná ultimátnímu pohodlí, mají o trochu vyvýšenou podešev a hrubší svršek, takže ti na jaro dodají příjemný pocit bezpečí pro tvé chodidla. Krásné, hravé colorways už jsou jen bonus, který ti jasně říká, proč si tyto tenisky pořídit. A neboj se toho, když se ušpiní, protože v tomto článku najdeš skvělý recept na to, jak vyprat tenisky. Tak hurá na nákupy a nezapomeň – boty dělají člověka!

Nike Air Max 96 II
Nike Air Max 96 II