Prsa: Jak jí je masírovat, aby byly větší?

Jen si tak sedíte u televize, koukáte do blba a přemýšlíte. Nechcete radši ten čas využít efektivněji? Přiviňte si mladou, zády k sobě, sundejte jí tričko a nabídněte, že jí namasírujete prsa. Získáte tím to, že bude víc v pohodě – a taky se jí zvětší!

O tom, jestli pravidelné masáže dámských dvojčátek zvětšují jejich proporce, se vedou debaty už léta. Pokud chcete dostat adekvátní odpověď, a taky ideálně spojit příjemné s užitečným, musíte nejdřív pochopit, jak jsou prsa tvořená.

Jedná se převážně o mléčné žlázy a tukovou tkáň. Vše je velmi citlivé, pokud přiložíte ruce k dílu a hnětete. Masírováním ňader se skutečně stimulují podpůrné tkáně a krevní oběh lymfy, což vyvolává mnoho pozitivních efektů od pevnosti a tvaru prsou. Odborníci zároveň apelují, že masážní terapie spouští zdravé hormonální reakce, zvyšující hladiny oxytocinu. To je mimo jiné důvod, proč se vaše prsty na jejích kůzlátkách efektivně podepisují na růstu.

Všema deseti

Oxytocin taky předchází rakovině prsu, snižuje premenstruační syndrom a výskyt cyst, což je dost pádný argument, který se dá použít v případě, že si na ně dotyčná nechce nechat sáhnout. Na svoji obhajobu, že se pořád tváříte jako mlsní kocouři, můžete použít i informaci, že pravidelně provedená masáž okysličuje tkáně a snižuje svalové napětí. Zkrátka a dobře, ženy, kterým je něco takového dopřáváno, se cítí lépe, sebevědoměji a klidněji, neboť tento rituál uvolňuje mysl i tělo. Chcete to taky prubnout?

Nejdřív požádejte partnerku, pak si do dlaní naneste tělové mléko a trochu ho zahřejte. Pokud si zároveň obstaráte speciální vypínací krém, s jehož výběrem vám dotyčná jistě poradí, jste o krok napřed. Mnohé masti, oleje a krémy zlepšují celkový vzhled prsou a starají se o jejich líbivé kontury. Mimochodem, ideální doba na masáž je po sprše. Póry jsou otevřené a pokožka lépe vstřebává účinné látky z produktů. A technika?

TIP: Kromě samotné masáže použijte s přítelkyní krémy. Vyberte si vhodný přípravek na zvětšení prsou. Ideálně takový, který je přírodní a podporuje růst prsou. 

Vše, co máte tak rádi – po ruce

Prováděje pevné kruhové tahy směrem dovnitř a ven. A to minimálně pět, ideálně alespoň deset minut denně.  Začněte masírovat od středu prsou, pomocí pevného tlaku dlaněmi. Zajistěte, aby se vaše ruce v kruhovém pohybu dostávaly z vnější části směrem ke středu. Opakovat asi 20krát.

Poté jedno prso zvedněte nahoru a poskytujte mu pevnou oporu, to stejné opakujte na druhé straně. Účinné jsou i velmi lehké údery bez tlačení poprsí dovnitř. Ale víte co, nejlepší bude, když se na to mrknete na videu, které zpracovala klinika The Toronto Breast Health Clinic, která má s tímto typem masáže skvělé zkušenosti.

Tajné tlačítko

Tak co, už víte, co budete dělat večer? Tato masáž by se měla stát rutinou, pokud si za pár týdnů chcete potěžkat víc tukové tkáně (prý až o dvě čísla větší proporce). A bonus navíc, erotická masérka, jež si nechává říkat Darina Do, má celkem slušný fígl, jak celý proces urychlit. Sama si takhle dopomohla k větší podprsence…

„Žena má na každém svém prsu kousek dole pod bradavkou místo, které je více citlivé než okolí. Na tento citlivý bod na každém prsu přiložíte dva prsty, natažený ukazováček a prostředníček, a prso masírujete krouživými pohyby právě v tomto místě. Stačí pět minut každý den před spaním,“ radí Darina. Spojte tedy obě dvě techniky, znásobte účinky masáže a posléze si užijte výsledků z dobře vykonané práce.

A jak to máte vy, masírujete?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Fantastický návod, jak neznámé holce na ulici beztrestně sáhnout na prsa

Sex s těhotnou. Proč ne! Na co si dát pozor?