Motorkářka k nakousnutí. Proč jsou sexy v každém věku, a kde je sehnat?

Vůně benzínu na rukavicích, kožená kombinéza a nesporný řidičský um. Prostě motorkářka. Tyhle ženské ví, co je odvaha i pokora, a rozhodně vám nebudou hodiny tlachat o tom, jak si dneska dělaly účes.

Jsou sexy naprosto v každém věku a nebojí se zabrat, aby dosáhly svého štěstí. Pojďte zjistitm kde se taková motorkářka hledá!

Správné ženské

Motorkáři byli ještě v devadesátkách typická sorta lidí. Docela uzavřená. Drželi pospolu a sdíleli své zkušenosti a tipy s ostatními členy společenství, které se vyznačovalo jediným – úctou k životu a k ostatním. Kdo jiný než člověk, kterého od drsného pádu dělí jen tenká ochranná vrstva oděvu s pár kousky z tvrzeného plastu, vám může povídat o úctě k silnici.

Dnes se samozřejmě doba o kousek posunula a drahou mašinu si dokáže pořídit každý ocas. Ale jedno zůstává stejné – za chyby se platí. Proto každý, kdo rád tahá za plyn, brzy pochopí, že motorkaření není o rychlosti. Ta patří na okruh, kde se po pádu bezpečně svezete do ochranných mantinelů.

A ženské do této sorty patří jakbysmet. Většinou je potkáte ve formě drsné bajkerky, která se nebojí držet tempo s chlapama, nebo pohodové easy riderky, která si prostě jede to své, a nepotřebuje nikomu nic dokazovat. Motorkářka a jí podobné zakládají restaurace a kluby podél cest, pořádají vyjížďky a srazy a nebojí se část jejich výtěžku použít pro dobro ostatních – například handicapovaných dětí ve svém okolí. Jsou to zkrátka holky se srdcem na pravém místě.

motorkářka
Motorkářky dokážou být skvělé baby se srdcem na pravém místě! (zdroj foto: pixabay.com)

A srdce se vám rozhodně zastaví v kalhotách: těžko si představit více sexy scénu, než když přijíždí někdo, kdo dokonale zvládá řídit stroj, a po sundání helmy uvidíte zástupkyni něžného pohlaví, jak si upravuje vlasy a rozepíná upnutou bundičku.

Jarní žehnání motorkám

Jednou z akcí, kde potkáte nejen chlapy, ale i motorkářky, jsou jarní setkání lidí na jednostopých vozidlech, kdy se domluví s místním farářem v malém nebo středním městečku, a provede se takzvané žehnání motorkám. Je jasné, že v době koronavirové se tato setkání dělat nemohou, o to více se můžete těšit na další ročník. A i když je momentálně setkávání zakázáno, a vy si tak motorkářku jen tak lehce neulovíte, nebojte, jen se přesunuly o kousek dál. A kamže vlastně?

Skupiny, kde to žije

Chcete se podívat na mašiny, probrat technické vychytávky a pokecat se super ženskýma? Vydejte se rovnou za nosem za strýčkem Fejsbukem. Právě tam naleznete skupiny „Motorkáři Cz/Sk“, která má něco přes 66 tisíc členů. Jestli si chcete domluvit společnou vyjížďku s kráskou v kožené (nebo textilní) kombinéze, skvěle se hodí i lokální motorkářské skupiny ve vašem okolí. Dále také platí, že se fanoušci mašin potkávají na diskusním fóru nebo sledují akce na motorkari.cz. Tam všude je hromada ženských, které stojí za to oslovit!

A nuda to rozhodně není! Někdy spolu holky „soupeří“ o hezčí fotku na motorce. Pokud se na comp díváte v práci, asi si dejte pohov, protože se vám z těch sexy samic může taky trochu zamotat hlava. Zvláště horňákům doporučujeme si dát něco studeného k pití, aby se zchladili a nechytil je infarkt. Soutěž o nejkrásnější kombinézu nebo fotky na motorce v tangách, to jsou výzvy, kterých se motorkářka rozhodně nebojí. Asi si umíte představit, jak bude vypadat osobní setkání, že? Nezapomeňte si tedy nějakou krásnou kost ulovit.

motorkářka
Najít si tu svou motorkářku je dnes jednoduchá záležitost. (zdroj foto: pixabay.com)

Divoká jízda i easy rider životem

To, že má člověk motorku, z něj rozhodně divočáka nedělá. O dámách to platí také, ale přiznejme si, každá ženská moc dobře ví, že kožená obtáhnutá kombinéza je prostě sexy. A nutno přiznat, že motorkářka se o sebe velmi pečlivě stará. Sice má vlasy občas zacuchané větrem, ale když vlasy řešit nemůže, má pokaždé nádherně upravené nehty a make-up, který se v helmě zredukuje do krásně namalovaných očí a rtů. A to nám stačí!

Divokou jízdu společně zažijete třeba na jednom z budoucích motosrazů, kam se vydáte. Rocková hudba, dobré jídlo a pití jsou samozřejmostí, stejně jako duch společného koníčku a úcta jednoho ke druhému. A když to po půlnoci začne být divoké, je na čase ukázat, že nejste žádné ořezávátko, a pořádně se vyřádit!

Společná cesta s dámou, jejíž vlasy voní čerstvým vzduchem, a taky trochu benzínem, vás klidně zavede i na společné dovolené. Ženská, která se nebojí trochy nepohody a zvládá i výzvy v podobě proměnlivého počasí nebo tuny blbců za volantem, rozhodně stojí za to! Lepší parťačku si těžko dokážete představit.

Takže nezapomeňte: až se situace zlepší, vydejte se do nejbližšího motobaru. Nebo si ještě před tím dejte virtuálního scuka s nějakou super kostí, která fandí moto stylu života. Nebudete litovat! 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Představujeme nejdražší motorky světa. Na jejich pořízení si připravte velký balík

Ruská firma uvedla nové motorkářské helmy s kočičíma ušima