Proč je lepší masturbace než sex?

Lékaři tvrdí, že onanie je zdravá. A často dokonce lepší než sex! Navíc se o ní prakticky nemluví, i když se jí věnují prakticky všichni. A víte proč? Odpovíme vám!

Masturbace vs sex

Nikdo vás nemá tak rád jako vy sami

Sex je obvykle fyzickým vyjádřením citů mezi minimálně dvěma osobami. Masturbace jím je vždycky, byť je na ni člověk vždycky sám. Nikdo na světě vás totiž nemiluje tolik, co vy sami. A s kým jiným byste asi chtěli prožívat slastné okamžiky než s tím, kdo vás má nejradši?

Orgasmus zaručen

Naprosto vám odpadá jakékoliv řešení toho, jestli se někdo udělal nebo neudělal, jestli to bylo brzo, pozdě nebo vůbec. Zkrátka nic. Jakmile se jednou zadaří, je spokojenost na všech stranách. Možná je to proto, že ta strana je jen jedna, ale to na celé věci nic nemění.

Bolest hlavy neexistuje

Samozřejmě si nemyslíme, že by chlapy někdy nebolela hlava (sobotní rána jsou sobotní rána), ale jako důvod, proč byste neměli ejakulovat, to při masturbaci jednoznačně odpadá. Nepotřebujete totiž hlavu nikoho dalšího a bolest té vaší vás nemůže zastavit!

Nic nechytíte

Pohlavně přenosných nemocí je pěkná řádka a co si budeme povídat, ne vždycky máme přehled o tom, jestli protějšek nějakou nedisponuje. Sebeuspokojováním se tomuhle riziku elegantně vyhnete. Navíc podle lékařů zlepšuje krevní oběh a snižuje riziko onemocnění rakovinou prostaty.

Ruka si nechce povídat

Filmová klasika praví, že „jedna ruka netleská“. My jedním duchem dodáváme, že především nekecá. Takže zapomeňte na chvíle, kdy jste se po slastném výstřiku chtěli obrátit na bok a spát, ale nemohli jste, protože do ucha vám někdo vypráví cosi o nákupu oblečení. Ruka dokoná své dílo a do pěti minut spíte, jako když vás do vody hodí! Ideální stav!

Závěrečným bonbónkem budiž, že onanie vás nestojí ani korunu. A to je podstatně méně než vás bude stát jakákoliv ženská, byť třeba jen na jednu noc! Tak na co ještě čekáte!?

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 věcí, které lze dělat současně s masturbací

Penis vs užovka, v čem si jsou podobný?