Problémy s klouby? Na pomoc přichází ověřená kyselina hyaluronová

Připravili jsme si pro vás ve spolupráci se značkou GELOREN soutěž. Odpovězte na jednoduchou otázku a získejte kvalitní doplněk stravy na bolest kloubů, vazů a šlach.

geloren

Bolavé klouby, vazy a šlachy. Bolesti, které se objevují i při běžném pohybu, umí znepříjemnit každodenní život. A trápí lidi bez rozdílu věku a pohlaví. Dobrou zprávou je, že problémům s klouby se dá předcházet.

Čeští vědci vyvinuli kloubní výživu pro lidi, která se svojí silou vyrovná produktům, které byly dosud dostupné jen ve variantách pro zvířata.

Klasické procházky, cvičení, ale i aktivní cvičení a velká fyzická zátěž. Seznam sportů a aktivit, při kterých zatěžujeme svoje pohybové ústrojí a svaly, je sáhodlouhý.

Pro plně funkční klouby jsou důležité nejen pro sportovce a jejich výkony, ale i pro lidi ve vyšším věku, kteří se nechtějí trápit nepříjemnými bolestmi.

Čeští vědci vyvinuli Geloren Active pro lidi, kterým není lhostejné jejich zdraví a zároveň jim záleží na složení doplňků stravy, které si vyberou.

Výzkumníci společnosti Contipro přišli s produktem tvořeným látkami, které pomáhají při problémech s klouby. Nejdůležitější z nich je kyselina hyaluronová.

Soutěžíme o 3×3 kusů doplňků stravy GELOREN v celkové hodnotě přes 4 000 Kč.

Stačí odpovědět správně na soutěžní otázku a počkat, zda se na vás usmějte štěstí.

Nápovědu k otázce naleznete na: www.contiproshop.cz

Jakou příchuť mají želé ablety Geloren Active?

a) jahoda

b) citron

c) červený pomeranč

    Účastí v soutěži

    a) uděluji portálu Prochlapy.cz souhlas ke zpracování osobních údajů s použitím své adresy a telefonního čísla, za účelem navázání kontaktu se soutěžícím v průběhu soutěže a rovněž pro účely zasílání obchodních sdělení, informací o průběhu této soutěže a informací o dalších marketingových akcích portálu Prochlapy.cz;

    b) uděluji portálu Prochlapy.cz v souladu se zák. č. 101/2000 Sb. v platném znění souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení, adresa a telefonní číslo, které organizátorovi a portálu Prochlapy.cz v souvislosti se svou účastí v soutěži nebo čerpáním výhry poskytne, za účelem prověření jeho platné účasti v soutěži, předání výhry v soutěži a pro další obchodní a marketingové účely organizátora a portálu Prochlapy.cz, a to na dobu 5 let; souhlasí též s jejich zveřejněním v rozsahu jméno, příjmení, neúplná adresa (název obce) ve sdělovacích prostředcích a na webových stránkách portálu Prochlapy.cz, pokud bude toto užití v souvislosti s touto soutěží, zejména za účelem vyhlášení výherců. Soutěžící zároveň vyjadřuje svůj souhlas s tím, aby tyto osobní údaje byly v plném rozsahu a jenom k výše uvedeným účelům zpracovávány i prostřednictvím třetích osob pověřených organizátorem a portálem Prochlapy.cz. Organizátor a portál Prochlapy.cz je oprávněn k těmto osobním údajům přiřazovat i další osobní údaje soutěžícího. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Soutěžící si je vědom svých práv plynoucích z ustanovení § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zejména pokud zjistí nebo se domnívá, že organizátor, portál Prochlapy.cz nebo třetí osoby pověřené organizátorem nebo portálem Prochlapy.cz provádějí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může požadovat doplnění, opravu, blokování nebo likvidaci svých osobních údajů. Okamžikem doručení písemného požadavku soutěžícího na blokování nebo likvidaci osobních údajů organizátorovi je soutěžící vyloučen z další účasti ve hře včetně ztráty nároku na předání výhry, bude-li doručen před jejím předáním;

    c) stane-li se výhercem, dává organizátorovi a portálu Prochlapy.cz, v souladu s ust. § 12 Občanského zákoníku v platném znění, souhlas s užitím své podobizny, svých písemných projevů, obrazových snímků a obrazových i zvukových záznamů týkajících se jeho osoby nebo jeho projevů osobní povahy pořízených organizátorem nebo portálem Prochlapy.cz v souvislosti s pořádáním soutěže a předáváním výhry (dále jen „snímek“) pro komerční účely na všech komunikačních médiích, bez ohledu na jejich povahu a určení, a to všemi obvyklými způsoby, s jejich následnou úpravou a s jejich případným spojením s jinými díly nebo zařazením do souborného díla. Účastník uděluje organizátorovi a portálu Prochlapy.cz tento souhlas bezplatně, bez věcného, časového, množstevního a územního omezení. Tento souhlas se vztahuje i na třetí osoby, kterým organizátor nebo portál Prochlapy.cz snímek v souladu s jeho určením poskytne.