Přírodní kosmetika. Proč byste měli ji vyzkoušet?

Značka Fito Kosmetik a stejnojmenná společnost byly založeny v roce 2003. Experti firmy přes 15 let vyrábějí přírodní kosmetiku na bázi přírodních komponentů pečlivě vybraných ze všech koutů světa.

Přírodní kosmetika. Proč byste měli ji vyzkoušet?

V čem je produkce tak unikátní?

Značka vytváří zvláštní, neopakovatelné receptury, v nichž jsou spojeny 100% přírodní ingredience a moderní postupy v oblasti kosmetologie. Jinými slovy vyrábí účinnou kosmetiku, která pomáhá zdůraznit vaši přirozenou krásu a prodloužit mládí.

První krok do světa pečující kosmetiky

Přírodní barvivo Íránská henna bylo prvním produktem vyráběným značkou Fito Kosmetik. Vstoupit na kosmetický trh s tak skromným katalogem bylo odvážným rozhodnutím, ale nabízená varianta za skvělou cenu měla ohromující úspěch mezi ženami unavenými chemickým barvením. Íránská henna měla příznivý účinek na stav vlasů, dodávala jim příjemný, přirozený odstín a získala pozitivní spotřebitelské recenze.

Posunutí na další úroveň výroby

Poté vznikla vlastní laboratoř, kde se vyvíjely receptury založené na léčivých rostlinných extraktech a také se prováděla povinná kontrola kvality při každé fázi výroby. Dnes do katalogu obchodní značky patří 800 různých prostředků představených v zemích východní Evropy, v němž se vyskytují prostředky na péči o vlasy, obličej, tělo, nehty a stejně široká řada profesionálních barev na vlasy.

Přírodní kosmetika. Proč byste měli ji vyzkoušet?

zdroj: Fito Kosmetik

Kosmetické série

Barvení a péče o vlasy je největší řada značky. Poslední novinkou jsou přírodní bezčpavkové barvy v receptuře kterých syntetické složky jsou vyměněny za organické. Součástí jsou extrakty z heřmánku, šalvěje, granátového jablka, lotusu, bavlny, kopřivy a také přírodní oleje arganie, jasmínu, šípky, jojoba, lopuchu, vlašského ořechu, kakaa, mandlí, bambucké máslo. Také v této sérii jsou barvy na obočí a řasy na bázi henny.
Fito kosmetik vyrábí prostředky obsahující unikátní komplex olejů, bílkovin a proteinů, které pronikají uvnitř keratinových šupinek, vyplňují dostupné prázdnoty a uhlazují povrch vlasu.

Péče o pleť. Původní řada zahrnuje všechny etapy – očista, peeling, tonizace, výživa, hydratace. Značka nabízí rozmanité produkty určené k provádění hygienických postupů a pečující o stav epidermisu, které mají určité účinky – zvlhčení, odstranění celulitidy, omlazující účinek, lifting.

Péče o dutinu ústní. Firma nabízí velký katalog zubních prášků pro děti i dospělé. Extrakty z heřmánku, propolisu, kůry dubu, šalvěje delikátně, ale účinně pečují o stav a zdraví zubů, dásní, zajišťují prevenci zubního kazu, paradentózy a zánětu dásní. Speciální zubní směsi jsou určeny k čištění umělého chrupu nebo péči o ústní dutiny kuřáků.

Odborníci firmy zohledňují potřeby moderníсh lidé, proto vyrábějí jednoduché v aplikaci produkty, které zajišťují viditelný výsledek už po prvním použití. Hlavním úkolem Fito kosmetik je proměnit každodenní péči v příjemné a užitečné domácí wellness-procedury. S produkty Fito Kosmetik si každý může dovolit beauty-péči salonní kvality za dostupnou cenu.