Představujeme Viber 10: Zcela nový design, skrytá čísla v chatech a skupinové hovory!

Viber, jedna z předních světových platforem pro komunikaci a zasílání zpráv oznamuje uvedení verze Viber 10, která přináší nový elegantní design uzpůsobený pro lepší zážitek uživatelů a větší výkon aplikace, který umožňuje posílat zprávy 2 x rychleji.

Nový Viber 10

Co přináší uživatelům nový design?

  • Zjednodušená navigace: lepší ovládání, uživatelé najdou vše, co potřebují přesně tam, kde to má být
  • Snadný přístup: uživatelé mají všechny soukromé i skupinové konverzace, Communities, chatboty a další oblíbený obsah v jednom hlavním seznamu
  • Vylepšená obrazovka pro hovory: v nové verzi obrazovky pro volání naleznou uživatelé nedávné hovory, přístup ke kontaktům a ke správě předplacených Viber Out hovorů

Viber 10 přináší také dvě úplné novinky, které dále posilují Viber jako efektivní a výkonnou aplikaci pro bezpečnou komunikaci.

Skrytá telefonní čísla v chatech v rámci Viber Communities umožňují dvěma lidem vyměňovat si zprávy, aniž by viděli svá telefonní čísla. To umožňuje spontánní a nezávaznou interakci s dalšími členy dané komunity, ale také zajišťuje zachování jejich soukromí. Interakce je možná kliknutím na profil uživatele nebo ze seznamu členů v informacích o komunitě. V případě, že se uživatelé rozhodnou, mohou si vyměnit svá telefonní čísla a pokračovat v komunikaci mimo komunitu.

Viber Group Call / skupinové hovory umožní až pěti osobám spolu najednou hovořit. Možné je jak přidat nové osoby k existujícímu skupinovému hovoru nebo začít nový hovor přímo ze skupinového chatu. Tato funkce bude nejdříve fungovat pro hlasové hovory a později I pro video hovory.

100% soukromí

Nová verze Viber 10 koresponduje s filosofií společnosti dodržovat 100% soukromí uživatelů s pomocí šifrování na obou koncích komunikace, které je defaultně nastavené a platné pro všechny konverzace a hovory.

Uvedení Viber 10, které přináší vylepšený a jednodušší komunikaci pro uživatele, předcházel rozsáhlý průzkum a také testování,” řekl Djamel Agaoua, generální ředitel Viber. “Viber naplňuje svou hlavní misi a přináší tak rychlejší, jednodušší a bezpečnější komunikaci. Nový Viber 10 umožňuje lidem komunikovat spontánně, intuitivně a snadno. Zároveň ale zajišťuje bezpečnost, soukromí a ochranu osobních dat. Doufáme, že uživatelé novinky ocení stejně tak, jako my – přichází zcela nový Viber!”

Viber 10 bude uveden postupně v následujících dnech a bude dostupný ke stažení v App Store a Google Play Store.

Sledujte Viber Česká republika a získejte tak přístup k nejnovějším informacím! Připojit se můžete zde: Viber Česká republika

O platformě Rakuten Viber

V Rakuten Viber spojujeme lidi. Bez ohledu na to, kdo jsou nebo odkud jsou. Naše celosvětová uživatelská základna má přístup k řadě funkcí, jako jsou individuální rozhovory, videohovory, skupinové zasílání zpráv, novinky a diskuze se svými oblíbenými značkami a celebritami. Našim uživatelům zajišťujeme bezpečné a svobodné prostředí pro sdílení svých emocí.

Rakuten Viber je součástí Rakuten Inc., světového lídra v oblasti elektronického obchodu a finančních služeb. Jedná se o oficiální komunikační kanál týmu FC Barcelona a oficiálního partnera pro rychlé zasílání zpráv a volání týmu Golden State Warriors.

Připojte se k Viber ještě dnes a vychutnejte si nejlepší komunikační zážitek na světě.

Autor: red