Vtípky, žertíky a pranky, které se prostě neomrzí. Ale od nás to nemáte…

Hloupé, nevyzrálé a vůbec ne vtipné. Zhruba tak by seznam následujících nápadů mohli popisovat ti, na kterých je vyzkoušíte. Ale pozor, my jsme vám to neporadili a neneseme odpovědnost za následky.

prank

Bouřlivá reakce žvýkacích bonbonů Mentos a dietní Coca-Coly je už fenomén. Prank ztrácí na tom, že vhození bonbonu do cizího pití obvykle neunikne pozornosti. Na novou úroveň to můžete pozvednout, když ale kulaté mentosky necháte v zamrazit do kostek ledu. Tohle osvěžení pak bude divoké, a nemáte v tom prsty…

Skleněná deska politá bílým lepidlem (nejlépe Herkules). A to je vlastně celé: po zaschnutí a citlivém seškrábnutí získáte dokonalou „suchou skvrnu“. Pokud ji v nestřežený moment položíte někomu na klávesnici počítače (a pro efekt vedle třeba krabici mléka), bude to vypadat jako dokonale pobryndaná klávesnice. Funguje to i na oblečení, stole, čerstvě umyté chodbě…

Nepřístupná toaleta

Pro zábavu je třeba něco obětovat. Třeba staré kalhoty a pár obnošených bot. Tuhle sestavu je pak nutné patřičně instalovat do kabinky veřejných toalet, a máte vystaráno. Vždycky tu bude obsazeno. Představte si, co by se asi stalo, kdybyste takhle obsadili všechny kabinky….

Z pošmourného a deštivého dne vyčarovat veselou duhu? Tohle od nás nemáte, ale napadlo vás někdy, co udělá řekněme pět barviček temperek, které v minimálním množstvím nanesete na stěrač auta? Z hlediska bezpečnosti je samozřejmě záhodno, aby řidič zapnul stěrač hned, jak nastartuje – a mohl vidět tu barevnou nádheru bez rizika.

Koupel jako Psycho!

Z podobného soudku pak přichází i žertík v podobě krvavé lázně, za kterou by se nemusel stydět ani psychopatický řezník. Bude to chtít trochu másla, a červené potravinářské barvivo. Máslem jemně vymáznete vnitřek sprchovací hlavice, a naplníte barvivem. Pak už jen stačí počkat, až si někdo půjde dát sprchu. Máslo brání tomu, aby červená barva kapala ze sprchy, ale rozpustí se teplou vodou. A pak to bude učiněn Rudý úsvit.

Správná pomsta je pokrm, který chutná nejlépe studený. Polepit někomu auto poznámkovými bločky ale originalitou nezavání, a navíc můžete terči způsobit škodu na laku vozu. Bez nehody to jde, když si počkáte do zimy. Za chladné noci vám totiž budou stačit vatové tampony a trocha vody, aby ta krása přimrzla k podkladu, a přitom reálně nic nepoškozujete.

To je ale pochutnání…

Seznam předmětů pro ďábelskou odplatu může vypadat podivně. Třeba jako injekční stříkačka a majonéza. K čemu je to dobré? Můžete vytvořit ty nej-nechutnější plněné koblížky pod sluncem. Hlavně je s touhle náplní nezapomeňte položit tam, kam vám někdo chodí pravidelně ujídat svačinu. Pořád málo? Co třeba sušenky s náplní zubní pasty?

Sednout si na kopírku a otisknout stokrát svůj zadek, to si může dovolit leda tak Bart Simpson. Mnohem bystřejší řešení je přilepit obrázek zadku (anebo jakéhokoliv podivného obrázku) na spodní desku krytu kopírky. Vytvoříte tím velmi působivý vodoznak pro každou kopii. A bude trvat, než na tenhle prank někdo přijde.

A něco domácího? Co třeba partnerce ucpat/přelepit tubu u šampónu? Nevinný žertík. Lahvička je zjevně plná, ale pořád z ní nic neteče, ať si ní třepe jakkoliv. Případně, pokud se nebojíte trochu zainvestovat – kupte jí přesnou verzi oblečení, které už má. Jen o číslo či dvě menší, a dejte jí ho do skříně místo původní velikosti. Ale pozor, je to jako hrát si s vulkánem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nejvtipnější výzvy, které dobyly internet! Už jste zkusili všechny?

Výstražné cedule ze zoologických zahrad, které nejsou vtip. Berte je vážně