Praktické desatero nasazování kondomů. Hodně lidí je mimo!

Prášky proti miminům? Fajn věc, ale starý dobrý kondom ani ty hormony nenahradí. Škoda, že lidstvo vyšlo ze cviku a neví, jak s ním zacházet. To jako vážně? Smrtelně! Měly by se pořádat kurzy, jak šprcku nasadit. Tady je jeden z nich. Nepropásněte ho!

Je až s podivem, že mnoho lidí neví, jak se vlastně kondom používá. A proč? Protože mu nefandí a vidí ho možná tak jednou za rok – a to ještě z jedoucího rychlíku. (Podle průzkumu sexuálního chování Čechů se za posledních 20 let výrazně snížil počet párů, které při sexu používají čepičku, a proto to vypadá tak, jak to vypadá.) Takže, zpátky na značky a do školy, pánové a dámy. Hormonální pilulky vás trochu zlenivěly!

Praktické desatero nasazování kondomů

  1. Pokud jste nikdy kondom nepoužili, normálně si to natrénujte nanečisto. Jako fakt. Vyndejte brko a řiďte se heslem „těžko na cvičišti, lehce na bojišti“. Každá zkušenost se hodí.
  2. Kondom před použitím nikdy nenafukujte, i když máte dobré úmysly a chcete se přesvědčit, zda v něm není díra. (Chvályhodné a zodpovědné, ale zeslabujete tím ochranu a stěny prezervativu, který fakt nevydrží všechny vaše nápady.)
  3. Nejprve vymáčkněte vzduch z výchlipky na konci pláštěnky (vzniklý prostor se hodí pro nálož semene), pak tu tenkou věc nasaďte na vztyčený penis, což v překladu znamená: počkejte si na erekci.
  4. Opatrně rolujte, a to až k samotnému kořeni brabce. Během toho dávejte pozor, ať kondom prstenem nebo ostrým nehtem neponičíte.
  5. Můžete vyhladit všechny vzniklé vzduchové bubliny.
  6. Pro pohodlí všech zúčastněných použijte lubrikační gel na bázi vody. (A to, i když je šprcka od výrobce nalubrikovaná. Rozdíl  v prožitku mezi „před“ a „po“ rozeznáte okamžitě.)
  7. Pokud erekce začíná ochabovat, zakročte a penis trochu „pomasírujte“. Respektive i požádejte tu svoji kozatici, ať ho trochu pohladí. Jistě má praxi. Pak si užijte.
  8. Čepička se musí, opakujeme, musí dostat z ven pochvy pokud možno co nejrychleji po orgasmu, dokud je penis ještě částečně vzrušený. (Kondom se chytne dvěma prsty u kořene a jemně z pochvy vyklouzne.) Nevyplácí se zbytečně otálet, sperma by se při ochabnutí penisu mohlo dostat ven dřív, než to vůbec zaregistrujete.
  9. Po použití se na gumě udělá uzel a balíček putuje do koše. Ne do záchodové mísy, tam se prostě nerozloží. (Jen si představte, že by vám něco takového uvízlo v krku. Jak by se vám to líbilo, co?)
  10. Jeden kondom nepoužívejte víckrát. Pokud vás přepadne chuť na další kolo, je čas na nový kousek z krabičky. Jestli je vám líto nějakých těch patnácti korun, který za něj dáte, nechte se vyšetřit u odborníka, evidentně s vámi není něco v pořádku a pravděpodobně máte sebevražedné sklony.

Kapišto? Hlavně všechno dělejte v klidu, i kdyby vám v kládě hučelo na sto tisíckrát. Nebo dopadnete jako tenhle exot, který se rozhodl, že si pohraje s párkem…

Víte, že…

Vzhledem k vysoké promiskuitě české populace a snižování významu kondomu při sexu rapidně vzrůstá riziko pohlavních chorob. Dost řádí AIDS, kapavka nebo chlamydie. Do školy na používání a nasazování pláštěnky by tak měli táhnout všichni!

A jak to máte vy, používáte čepičky?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejlepší reklama na kondom. Konec vás rozseká!

8 věcí, které se dají dělat s kondomem