Prague Harley Days 2016: Kaskadérská show a další pecky! My tam budeme taky!

3. ročník Prague Harley Days se blíží. První zářijový víkend, 2. – 4. září zažije holešovické Výstaviště 3denní akci pro celou rodinu pod taktovkou Harley-Davidson. Burácení motorů, výstava motocyklů značky, zkušební jízdy zdarma, koncerty a večerní program, rodinná a wellness zóna, kaskadérská show i zajímavé osobnosti – to vše je možné na Prague Harley Days prožít. Speciálně na akci k nám dorazí i evropský mistr přestaveb, hvězda kaskadérského nebe Maciek Dop Belinski nebo nejvyšší zástupce Harley-Davidson v regionu EMEA Rob Lindley. A my tam budeme taky!

Customizace motocyklů H-D po „evropsku“

Nejrůznější přestavby a customizace motocyklů jsou jednoznačně trendem, a se kterou jinou značkou by se měly pojit více než právě s Harley-Davidson? S americkou ikonou, která má ve svém katalogu doplňků nespočet položek a majitelům motocyklů tak dokáže prostřednictvím své dealerské sítě zaručit, jedinečnost, styl a originalitu i fakt, že nikdy nepotkají jiného jezdce se stejným Harleyem.

PHD_1

Po loňské účasti amerického mistra přestaveb Russella Mitchella se letos pořadatelé rozhlédli na poli evropském. Na Prague Harley Days tak přivítají jednoho z top evropských stavitelů, který své umění prezentuje právě na motocyklech Harley-Davidson, z nichž dokáže postavit, jak legendu ve stylu 60. let, tak dokonale futuristický model. Navíc, po té, co Harley-Davidson Praha zabodoval dvakrát po sobě se svojí přestavbou H-D Street 750 a H-D Iron 883 v rámci soutěže Battle of the Kings a dostal se až na mety nejvyšší, je účast stavitele jasnou volbou.

Kaskadérská show

Všichni příznivci adrenalinové zábavy se rovněž mohou těšit i na kaskadérskou show na motocyklu Harley-Davidson. Prague Harley Days totiž přivítá i jednoho z nejlepších evropských kaskadérů Macieka Dopa Belinskiho, který na motocyklu H-D Sportster Iron 883 dokáže neuvěřitelné kousky. Maciek, který pochází z Polska je navíc prvním oficiálním kaskadérem Harley-Davidson střední a východní Evropy.

Kaskadérská show tak slibuje neotřelou podívanou nejen pro milovníky adrenalinu a silných strojů, ale i pro širokou veřejnost. Ta se tak bude moci seznámit s tím, jak se chová Harley-Davidson ve „službách“ kaskadérů, kdy se motocykl prakticky změní na jejich „hračku“. Chybět nebudou ani triky a nečekané prvky i neuvěřitelné možnosti, kam až lze s motocyklem zajít, třeba takové, které jsme doteď znali jen z filmových pláten.

Maciek Dop Belinski

Proč na Prague Harley Days?

Aktuální ročník Prague Harley Days navazuje na tradici předešlých let a dokonale demonstruje, že motorkářský styl je přístupný široké veřejnosti, boří mýty napříč společností a spojuje. Důkazem toho je například i volný vstup pro děti a ženy, a to ať už se rozhodnou na Prague Harley Days zavítat jen jeden den nebo si v areálu holešovického Výstaviště užít celý víkend.

„Rád bych pozval každého, aby se na vlastní oči přišel přesvědčit, jak je svět H-D zajímavý, jak je naše značka otevřená, zábavná a přátelská  a jak daleko má do všech mýtů, které kolem ní kolují. Určitě bych návštěvníkům doporučil Demo truck s možností vyzkoušet  téměř kompletní řadu našich motocyklů a poznat, o čem skutečně jsou. Za zhlédnutí bude stát velká výstava motocyklů, od historických po nejnovější modely, ale i soutěž přestaveb, protože zde máme řadu lidí, kteří dokážou postavit téměř umělecká díla. Já osobně se velmi těším na Galavečer thajského boxu a Macieka Dopa, což je jediný kaskadér, který v Evropě jezdí na H-D Sportster Iron,“ říká Martin Heřmanský, Country manager H-D pro střední a východní Evropu.

Prochlapy.cz a zábavní stánek

Stejně jako na Legendách, přijdeme za vámi i do Holešovic. V našem speciálním stánku si budete moci zadovádět ve chlapském stylu, poměřit síly mezi sebou, nechat se potetovat (dočasným tetováním) nebo udělat rekord v pití piva na ex. Zvládnete to rychleji než naše osobnost Václav Noid Bárta? Tak to se teprve uvidí. Naše krásné hostesky to budou všechno pečlivě sledovat a zapisovat. Občerstvíte se u nás zdarma pivkem nebo kávou Nespresso.  Těšíme se na vás i vaše výkony!

Shrnutí

Připomeňme, že Prague Harley Days jsou určeny skutečně celé rodině. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici speciální family zóna, připravená ve spolupráci s hračkářskou firmou Mattel, a děti si v ní budou moci užít nejaktuálnější novinky ze světa hraček, ale i soutěže, workshopy a další zábavu. Ženy si zase mohou dopřát masáže, relaxaci nebo kadeřnické a kosmetické služby.

Vstupenky je možné zakoupit na: http://www.pragueharleydays.cz/vstupenky, za jednotnou cenu 300 Kč na všechny 3 dny. Vstupné platí jen muži. Ženy a děti jsou ZDARMA. Pokud to chcete mít zadarmo celé, počkejte si na soutěž, kterou už brzy vyhlásíme!

Více informací o Prague Harley Days na: www.pragueharleydays.cz.

Autor: red