Potřebujete finanční injekci? Poradíme, jak vybrat krátkodobou půjčku. Jde to i bez registru a rovnou z telefonu!

Občas se může stát, že finance dojdou, do výplaty je daleko, a přesto se objeví nejméně chtěný a neočekávaný výdaj. V takovém případě se jako řešení jeví krátkodobé půjčky. Jde o finanční produkty často poskytované různými nebankovními institucemi. Jak se v nich zorientovat?

krátkodobé půjčky

Kolik si potřebujete půjčit?

Než se pustíte do hledání a porovnávání jednotlivých nabídek půjček, předem si ujasněte, jak velkou částku si potřebujete půjčit. Od toho se totiž odvíjí i konkrétní parametry úvěru, jako jsou doba splácení a případná výše úroku. Nezapomeňte si zjistit, zda jsou součástí nabídky i poplatky za sjednání a vedení úvěru. Na základě těchto dat jistě vyberete nejlepší možnou variantu. Půjčka bez registru navíc neprověřuje vaše případné další závazky, takže téměř nehrozí, že by byla vaše žádost zamítnuta.

Promyslete si, zda částku zvládnete splatit

Každá půjčka bez doložení příjmů v zásadě staví na zodpovědnosti žadatele, který si sám dokáže ověřit, že zapůjčenou částku zvládne bez problémů splatit. Neměl by to však být žádný velký zádrhel, protože mikropůjčky do hodnoty 10 000 korun jsou častým řešením před výplatou a po jejím doručení nebývá problém s uhrazením dlužné částky. Nezapomeňte ani na případný úrok a další poplatky. Po splácení si raději ověřte, že již nemáte žádné závazky a nejste nic dalšího dlužni.

Pohodlné sjednání přes internet

Velkou výhodou je fakt, že krátkodobé půjčky se dají poměrně jednoduše a snadno sjednat s pomocí internetu. Stačí si vybrat nejvhodnější nabídku a dále postupovat podle instrukcí poskytovatele. Většina z nich nabízí na svých stránkách přehledný formulář s žádostí. Po jeho vyplnění už si stačí pouze počkat, jestli bude vaše žádost schválena. V zásadě jde o rychlý proces a po úspěšném odsouhlasení máte peníze na účtu většinou nejdéle do dvou pracovních dní podle rychlosti vašich bankovních transakcí.

Autor: red