Potřebuje vůbec chlap ženskou? Zamyslete se!

Na úklid, vaření, prezentaci ve společnosti, sex? Výčet toho, na co se hodí ženská jako taková, určitě pár položek má. Ale ruku na srdce, není lepší být radši sám? Je nutné, aby chlap žil v páru? O tom, jestli „být či nebýt“ s partnerkou za zády, se dá dlouze diskutovat! Co k tomu řeknete vy?

Tuhle jsme chtěli zjistit, jak donutit ženu, aby mlčela. Ještě jsme ani nedopsali větu do vyhledávače na netu, a už nás ten prevít začal krmit nejvyhledávanějšími slovy a spojeními v souvislosti se ženami.

Jak získat ženu zpět po rozchodu? Jak znovu získat ženu? Jak získat ženu, která mě nechce? Jak získat zpět expřítelkyni? Jak zachránit vztah po rozchodu? Jak získat lásku ženy?

Prej jednoho dne vymřeme

No tvl, to chlap jako opravdu a tak zoufale potřebuje ženu? Jinou možností by byl krásný, svobodný život single. Vždyť více než 100 % všech mužů žijících ve vztahu o tom příležitostně sní. Famóznost sama.

Člověk by si mohl dávat nohy na stůl (i ty špinavé a zpocené), spokojeně si prdět i krkat, mohl by chlastat, souložit a tloustnout. Všechno to, co žena na muži tak nenávidí. Paráda, na které se hodně vydělává. Nevěříte?

Lásko má jediná

„Single“ je v současnosti vážený pojem. Dělají se kurzy pro nezadané, seznamky, nákupní dny, lekce tance, filmové večery pro osamělé a tak dále.

Německý profesor Horst Opaschowski, který zkoumá způsoby trávení volného času, dokonce tvrdí, že trend ke společnosti singlů se vyvíjí stabilně a konec jeho zpeněžování je v nedohlednu. Singlům tedy patří budoucnost.

„Jsem dvakrát rozvedený, mám dohromady pět dětí. Neříkám, některé chvíle v mém životě byly fajn, ale to pravé štěstí mě potkalo až tehdy, když jsem se na ženský úplně vykašlal,“ řekl nám Mirek, jedenačtyřicetiletý manažer z Prahy, k němuž vzhlížíme.

Ženskou? A na co?

„Žiju tak, jak chci. Volný čas si užívám, děti si beru podle dohody. Pracuju jen tolik, kolik chci, scházím se s lidmi, které mám rád a ke kterým nikdo nemá žádné výhrady. A když nemám na nikoho náladu, jsem sám. To považuji za pravé štěstí,“ tvrdí hrdě. Co se týče sexu, ani tady to není problém.

„Osobně ženskou nepotřebuji. Jen občas, a to na pořádně divokej a živočišnej sex. K tomu stačí jeden, dva telefony,“ dodává. Zní to jako sen?

Vypadá to tak, ale paradoxem je, že jakmile se váš status ze zadaného změní na single, nejdřív přijde euforie, nicméně obvykle už za pár týdnů začínáte opět hledat, o čemž svědčí komerční úspěch megalomanských seznamek. Podle jednoho průzkumu na síti hledá štěstí třetina Čechů, přičemž doopravdy se podaří seznámit každému pátému.

Single žně. Ať už z nutnosti nebo svobodné vůle

Co se týče statistik, tak v České republice je okolo 30 % domácností, v nichž žije jen jedna osoba. Při posledním sčítání lidu v roce 2011 se absolutní počet jednočlenných domácností přehoupl přes 1,4 milionu.

Spolu s domácnostmi, v nichž žijí neúplné rodiny, patří singlové mezi nejdynamičtěji rostoucí segment, i když experti tvrdí, že singlovství je prý často souhra náhod, která bývá spojená s náročnou prací. Ale houby. Svobodná vůle je nejvíc. Když chceš ženskou, tak si nějakou najdeš. No a když nechceš? Radši pracuješ. Ovšem nutno poznamenat, že na samotu nemají koule všichni.

Život osamělého člověka? Z dlouhodobého hlediska nešťastný

Podle psychologů z Chicaga škodí samota asi tolik jako těžký alkoholismus či nadměrné kouření.

„Osoby žijící osamoceně a izolovaně mají vyšší krevní tlak a postihuje je mnohem častěji také demence. Pokud člověk žije sám, jeho imunita je slabší a geny potřebné k boji s virovými chorobami jsou méně aktivní. Osamocený způsob života zvyšuje riziko onemocnění chorobami srdce a rakovinou asi tak jako kouření patnácti cigaret denně,“ varuje doktor John Cacioppo. No co, jsou tací, kteří to, a to velmi rádi, podstoupí a risknou. Je tu spíš jiná věc, která znepokojuje…

Psychologové se shodují, že muži ke štěstí a bezproblémovému životu potřebují hlavně obdiv ze strany jiných mužů a žen. Ale ten se dá taky sehnat v práci nebo u rodičů. Takže znovu, opravdu muž potřebuje ženu k tomu, aby přežil, nebo ji spíš dobrovolně chce? Rozdíl mezi těmito pojmy nelze opomíjet.

Každopádně dívat se budeme pořád… Co říkáte třeba na tyhle modelky?

https://youtu.be/mmqDkPT7yuI

A jak to vidíte vy? Ženskou ano nebo ne?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Top 20 nejhorších přezdívek, kterými ženy oslovují své partnery. Děs a běs!

Ženy přistižené při chování, které je typické spíš pro muže