Čichací seznamky jako módní trend. Jak fungují?

Pořád nemůžete najít tu pravou? Kikiny z on-line seznamek jsou vám proti srsti? Nevadí, je tu nový způsob seznamování, který vyhledává čím dál víc lidí. Přivoňte si k propocenému tričku!

Podle selfíčka a krásně vyplněného profilu se ten pravý protějšek prostě nenajde, řekla si kdysi jistá Newyorčanka Judith Prays, která absolvovala jeden neúspěšný seznamovací pokus za druhým. Většinou totiž skončila na rande s někým, kdo se jí sice líbil při psaní, ale v reálu už to bylo horší. Tak co teď?

Konec vzkazům, návrat k fyzické přitažlivosti

Milá zlatá se rozhodla, že skoncuje s tímhle typem flirtování a vsadí na staré a osvědčené výzkumy o výběrech partnera podle vůně, tedy feromonů (látky vytvářené tělem a šířené za účelem vnitrodruhové komunikace). Ale bude to šlapat?

Začátky vůbec nebyly jednoduché, protože lidi byli zvyklí na tradiční způsoby námluv. Prostě tokat po síti, mobilu nebo v baru.

Nicméně Judith se nenechala odradit a první feromonovou akci spustila již v listopadu 2010, a to v americkém Brooklynu. Následovala party v Los Angeles a nějakých britských městech, o kterých sama autorka nápadu říká, že „tam to šlo asi nejhůř“. Konzervativní Britové tomu totiž ze začátku vůbec nechtěli rozumět. Ale naděje umírá poslední.

Jak se zúčastnit a zamilovat?

Čéče, nějak se tomu začalo přicházet na chuť a teď už firma prosperuje. Na jejích stránkách si i vy můžete zabookovat místo na nadcházející akci. A jak že probíhá? Instrukce obdržíte po emailu.

To si takhle oblečete ideálně bavlněné tričko bílé barvy (ovšem podmínka to není) a po tři noci v něm spíte, aniž byste se nějak voněli nebo zbytečně přikrášlovali, což by mohlo výsledek trochu zkreslit. (Právě kvůli tomu se někteří preventivě vyhýbají i pracím práškům nebo alkoholu, který pach potu mění.)

Takhle smrdí jedině Káča ze třetího patra! Foto: Pinterest

Takhle smrdí jedině Káča ze třetího patra! Foto: Pinterest

Pak ho zabalíte do igelitového sáčku a hodíte do mrazničky. Se sáčkem se po příchodu na party necháte vyfotit, balíček se očísluje, olepí příslušnou barvou (růžová pro holky, modrá pro kluky) a nechá se na stole. To všechno po uhrazení v přepočtu 300 korun vleznýho. Jestli chcete rovnou nasát i atmosféru, mrkněte na video teď už populárního módního trendu, který se co nevidět jistě objeví i u nás.

https://youtu.be/3stH3BgKGss

Nasaj, oslov, sbal

Pokud se někomu zalíbí váš pach, může se podívat na fotku vloženou uvnitř. Pak už všechno probíhá tak nějak standardně. „Ahoj, voněl mi tvůj sáček, můžu si přisednout?“

Aby to nebylo tak trapné, účastníkům se předhazují nějací hosté, takže na každém dostaveníčku se můžete setkat s někým zajímavým. Koučem, esoteričkou, kýmkoli, kdo se uvolí na podobné akci vystupovat. Pak už můžete jen doufat, že si vás najde taková, která je atraktivní, plodná a ještě to mezi vámi jiskří.

Tak co, zkusíte to?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

24 šílených a vtipných lidí na seznamce. Těmihle fotkami se prezentují!

Bizarní ruské ženy ze seznamovacích sítích