Poprvé v bordelu. Připrav se na tohle!

Chytáte se do bordelu, ale nevíte co vás čeká? A od čeho nás jako máte? Návod jen pro vás!

První návštěva v bordelu

VATA

Pánové, jedno si ujasněme hned na začátku: bez bankovek nestrkejte nikam ani nos! Bordel je především byznys, ať se vám to líbí nebo ne! A vatou myslíme litry a víc! Pokud hodláte při placení sázet na prkno dvojku v kilech, počítejte s tím, že budete za vola!

SPĚCH

Samozřejmě že víme, drink za 200,- není úplně lidovka, ale jestli nechcete, aby se vám všechny ty nahotinky smály, určitě nikam nespěchejte! Navíc, až přijde na věc, ještě budete rádi, že jste si něco dali!

GUMA

Zapomeňte na to, že v bordelu budete vyvádět! Jednak vám to ženský stejně nedovolí a za druhé jdete si přece užít, ne? Běhání po doktorech není úplně ta zábava, kterou hledáte!

CENA

Všechno domlouvat dopředu! Aby vás ty dýmky míru nevyšly na 3 měsíční výplaty! Ono se sekuriťákem za zadkem už toho moc nenasmlouváte! Na druhou stranu, anál za šest pětek smrdí (myslíme smrdí jako smrdí, ne smrdí jako smrdí)!

VÝBĚR

Ne že vlezete na první, kterou uvidíte! Ona asi není bez kšeftu úplnou náhodou! Nechte si ukázat všechny, co jsou k dispozici, a nebojte se vybírat! Pokud jste nás ale neposlechli s prachama, berte klidně i bordelmamá! Víckrát se sem stejně nepodíváte!

CITY

Pánové, u dveří je každý hrdina! Za nimi ale pozor! Pokud jdete do bordelu hlavně proto, že se jinde nedaří, nebo dokonce ještě nikdy nezadařilo, mějte na paměti hlavně ŠUK! Jo, my víme, že na vás bude hodná a bude poslouchat vaše žblebty..a lepší jste v životě nepotkali! Bere za to prachy, proboha! Tak co jako čekáte? Že vás vezme bičem přes záda, jen vlezete do dveří (ne, sado maso probereme zkrátka jindy!)? City do bordelu prostě nepatří a hotovo!

A jak to v bordelu vypadá podle vás? Těšíme se na komentáře!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sex v autě? Na tohle bacha!

Tetovaná kočička, co tě nažhaví