Pochopte konečně kryptoměny a začněte obchodovat s bitcoinem

O bitcoinu se mluví pořád a všude. Pokud jste si mysleli, že je zbytečné zkoumat, co jsou vlastně kryptoměny a jak fungují, jste na omylu. Bitocin není žádným krátkodobým trendem, který by se rychle jako bouře přehnal. Bude tu s námi pravděpodobně ještě hodně dlouho a jeho potenciál můžete využít i vy.

kryptomeny

Vlak už je sice rozjetý, ale ještě není pozdě do něj naskočit. Pořád máte čas kryptoměny pochopit a začít na nich vydělávat.

V kryptoměnách je budoucnost

Vše se netočí jen kolem bitcoinu, i když ten je mezi veřejností nejznámější. Kryptoměn je daleko více a všechny mají základní společné vlastnosti. Jsou nezávislé, nikdo je nemůže vlastnit, vyrobit, ovládat ani zfalšovat. A právě na to komunita kolem nich slyší.

Bitcoiny lze používat i jako běžnou měnu, tedy k placení. Platit se s nimi dá dokonce na spoustě míst v Česku. Pro většinu lidí jsou ovšem daleko zajímavější jako forma investice. Nutno podotknout, že nejde o investici 100% bezpečnou. Možná jste zaslechli o výrazném propadu letos v zimě. Od té doby ale cena zase stoupá. Určité riziko tady prostě je. Tomu se však nevyhnete v žádných trochu více ziskových investicích.

Bez informací se nikam nepohnete

Chcete-li vložit peníze do bitcoinů, bylo by vhodné nejdříve pochopit, jak vlastně fungují, jak se dají získat a co ovlivňuje jejich cenu. Spoustu informací se o tom dočtete různě po internetu, nicméně nejlepší je vzít všechno hezky komplexně. Třeba formou online kurzu. Velmi pěkné vzdělávací kurzy o bitcoinech má připravený Altclub.

Altclub je vlastně takové seskupení nadšenců do bitcoinu, Blockchainu a obecně kryptoměn. Z původního hobby se stala práce, několik nadšenců dalo dohromady portál Altclub.com, kde nabízí kurzy a také členství v exkluzivní české bitcoinové komunitě.

Od základních principů až po doporučené portfolio

Nesnažte se celou záležitost uspěchat. Jestliže toho o bitcoinu ještě moc nevíte, začněte nejdřív s povedeným kurzem bitcoinu pro začátečníky. V něm se dozvíte, jak funguje, kde ho koupíte, které burzy je dobré využívat či jak se vlastně zisk z kryptoměn daní. To všechno srozumitelně a bez cizích matoucích pojmů. Kurz obsahuje ilustrační videa, popis i doporučené odkazy. Sestavovali ho lidé, kteří mají s prezentovanými informacemi a údaji osobní zkušenosti.

Na kurz pro začátečníky navazuje další určený pokročilým. Ten se hodně věnuje také ostatním kryptoměnám kromě bitcoinu, ICO a strategiím obchodování. A další znalosti můžete sbírat, pokud se přidáte do Klubu. Pak vám budou pravidelně chodit důležité zprávy, analýzy, doporučená portfolia, souhrny událostí a spousta dalších informací. Navíc získáte přístup na Discord kanál, kde se spojují všichni členové Altclubu. I vy se mezi ně můžete připojit a začít vydělávat na bitcoinech.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Bojíte se zneužití karty? Plaťte digitální peněženkou!

Bitcoin není pro každého. Co všechno hrozí, když investujete své peníze?