Když se plastika nepovede aneb jak si Němka zhuntovala tělo

Na internetu o Martině Big kolují vtípky, že ji po smrti příbuzní nebudou moci pohřbít do země, protože její plastiky by se samovolně rozkládaly miliony let. Z podobného důvodu úřady nepovolí ani kremaci, a tak nezbude, než její ostatky vyhodit do kontejneru na tříděný odpad. Mezi plasty, kde se bývalá letuška bude cítit nejlépe. Proč vyvolává tolik povyku?

plastika

Mariana Big, která se nechala pokřtít jako Malaika Kubwa, totiž propadla vášni k plastickým operacím a opalování v soláriu. To zdánlivě není nic neobvyklého, alespoň v jistých společenských kruzích, nicméně Mariana Big svou vášeň dovedla do skutečného extrému a plastika jí zničila tělo.

Pokud jde například o její poprsí, pod kudlu šlo hned třiadvacetkrát. Výsledkem je konfekční velikost 32S. A také, nepříliš překvapivě, ošklivé potíže s páteří, kterou obří ňadra nepřirozeně zatěžují.

Televizní celebritka

I přes zdravotní potíže a vzhled životem zválcované padesátnice, za který mohou také stovky hodin v soláriích, se ovšem Marianě splnil sen. Alespoň částečně. Opravdu je z ní celebrita, či spíše celebritka.

A opravdu ji lidé na ulici poznávají, i proto, že je nepřehlédnutelná navzdory roušce, kterou dnes stejně jako všichni Němci venku nosí.

Bývalá letuška se pokoušela prosadit jako herečka a modelka, ale dokud měla tělo normální a zdravé ženy, příliš se neprosadila. Rozhodla se tedy, že se stane jakousi exotickou variantou panenky Barbie. A plastika byla její jasná volba.

↓ POKRAČUJTE NA DALŠÍ STRANU >