Pavelcova holka Tereza Budková. Vybral si dobře?

Když jsou dva na jednom místě, neznamená to, že spolu něco mají. Ale v případě Terezy a Ondry je věc jasná. Kocour je v troubě. Uměl si jeden z našich nejlepších gólmanů vybrat?

Pavku není třeba představovat. „Pavy, Pavs“, jak se mu přezdívá, je devětadvacetiletý rodák z Kladna, který si s hokejkou rozumí už odmalička. Doma má zlato z MS 2010 a bronz z MS 2011, v současnosti hraje za Winnipeg Jets (NHL), nosí číslo 31 a jeho post je samozřejmě hlídání „kasy“, i když nutno dodat, že není klubovou jedničkou. No jo, to ale to není to jediný, co má teď Ondra na starosti. Muchluje se s Budkovou, a za to na budku nedostane, protože ona je nejen mladá a pěkná, ale i sama!

Bez selfíček by nebyl život. Foto: Facebook

Bez selfíček by nebyl život. Foto: Facebook

Z prádelny na led

Česká vicemiss z roku 2009 se osobně s brankářem potkala 18. června tohoto roku na charitativní akci Brenna Cup aneb Hokejky v kopačkách ve Velkých Pavlovicích, přičemž Ondra tam hrál, Tereza prodávala lístky do tomboly.

Za spojení hokejek a modelek prý může nedostatek příležitostí

V té době už byla single, rozešla se totiž s partnerem Michalem Voborským (manažerem prádelen), i když chvíli před tím (konkrétně v březnu) spolu byli v Thajsku.

Nějak to prý mezi nimi vyšumělo, a najednou bylo osm a půl let soužití v hajzlu. Statečný Ondřej si nezadaný krásky všimnul, podle všeho slovo dalo slovo, rande střídalo rande, ačkoli se o tom nahlas nemluví. Kdo se gólmanovi diví?

Kuk! Foto: Facebook

Kuk! Foto: Facebook

Nikdo takový se nenašel. Tereza je v nejlepším věku (25), měří metr a 76 cenťáků a míry má 88–60–89. Pro práci si navíc jezdí do zahraničí, takže ponorka (aspoň zatím) rozhodně nehrozí. Dobrou zprávou pro Ondru jsou i její aktivity ve Španělsku.

Kozy kvůli práci. A vlastně, proč ne?

Kanadskej Winnipeg je všechno, jenom ne tropy, takže zaletět si třeba do Madridu, jen si tak zablbnout a pobavit se, nemusí být špatnej nápad. Dokonce už to i proběhlo.

„Ano, byla jsem v Madridu,“ říkala Tereza. „Ano, byl jsem v Madridu,“ říkal Ondra. „Ale spolu? Nepotvrzujeme a ani nevyvracíme,“ zcela náhodně a nezávisle na sobě řekli dva lidi, kteří se ve Španělsku potkali na ulici. Kdo by v tom hledal něco víc? No a teď dvojčata. Tereza je má!

Jedno se jmenuje „levé“ a to druhé „pravé“. Sice je nevymodelovala příroda, ale klinika plastické chirurgie a doktor Urban loni na podzim, nicméně i tak se ve velikosti tři (implantát má 225 ml) prostě a jednoduše nedají přehlídnout, čehož si všiml i Lidl, který Terezu obsadil do svého spotu. Posuďte ve videu. Backstage z Fashion Island Czech Republic ukazuje, jak moc šikovný ruce plastický chirurg má…

Když někdo lítá často a rád

Holka má job i v Německu, což taky není k zahození. Evidentně je docela soběstačná, což o sobě říká každá modelka, která balí bohatýho sportovce. Aspoň že silikonový balonky vyvažuje sexy úsměvem. Jo a mlží.

Jak dlouho se dá vydržet v zajetí modelek?

Na svých profilech má pořád status „zasnoubená“ a o Ondrovi oficiálně ani slovo. Teda až doteď. Na začátku září konečně kápla božskou a přiznala, že je ve vztahu. Budiž jí to přáno, akorát a tou naší gólmanskou jedničkou to nejspíš nebude tak jednoduchý. Už se o něj pokoušely jinší kalibry typu čerstvá matka Tereza Chlebovská nebo nejvyžranější modelka českýho šoubízu Míša Štoudková. Jenže Ondra se nedal. Podle všeho na lásku, vztahy a všechny ty cukrbliky absolutně nemá čas. Aspoň říkal doteď…

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Top krásky, které vydělávají balík. Jaká je nejvíc sexy?

Kate Dennings. Její hrudník by prorazil i zeď! Je ale pravý?