Patent na blbosti: TOP nesmysly s hodnotou v milionech

Určitě se vám už někdy stalo, že jste dostali nějaký nápad na vynález, s nímž byste udělali díru do světa – třeba robotickou uklízečku s vizáží Pamely Anderson. Pak jste na něj ale zapomněli. Vaše chyba, třeba už jste mohli topit bankovkami, stejně jako šťastní vynálezci následujících nesmyslů.

Brýle pro psa

Flowbee

The-Flowbee

Během stříhání rovnou vysává vlasy, za tím musí být nějaké kouzlo! Taky, že je. „Vynálezce“ zkrátka využil komponenty z klasického vysavače a začal to prodávat pod dementním názvem. Na trhu se po Flowbee jenom zaprášilo a nápaditý kutil mohl v klidu odejít do důchodu.

The Clapper

The-Clapper

Zatleskejte a rozsvítí se světýlko, zatleskejte znovu a světýlko zhasne. Ačkoli přístroj neplní žádné další funkce, není kupodivu určen pro testování primátů, ale pro svéprávné lidské bytosti. Ještě podivnější je skutečnost, že produkt šel skutečně na dračku. Vynálezce této zhovadilosti v duchu jistě zatleskal všem svým zákazníkům.

Snuggie

The-Snuggie

Je chladný zimní den, vy však sedíte na gauči zachumlaní v teplé dece, takže vám nijak nevadí. Jenže pozor – tohle je málo! Dece se musejí přidělat rukávy, pak je to 100%, řekl si Scott Boilen a přišel se Snuggie. Deka s rukávy se stala okamžitým hitem a koupilo ji již více než 25 milionů lidí! …jedna malá parodie…:)

Doggles

Doggles

Historicky se psům docela dařilo i bez bundiček a kabátků, dnes to vypadá, že někteří (podobně jako my lidé) zdegenerovali a bez trendy oblečků už zkrátka být nechtějí. Módní doplňky pro psy však dostávají nový rozměr teprve s brýlemi Doogles. Protože každý pes má právo vypadat gangsta!

The Pet Rock

The Pet Rock

Ačkoli předešlé produkty inspirovaly zamyšlení o zdravém rozumu svých tvůrců i kupujících, v tomto případě jsme pojali důvodné podezření, že nadšení zákazníci do jednoho prošli lobotomií. Kdo jiný by si kupoval obyčejný kámen v kartonové krabičce, navíc za cenu 4 dolarů (něco kolem 90 Kč), a představoval si, že jde o jeho domácího mazlíčka? Snad jedině rodina Flinstoneových…tady je důkaz…

Jak vidíte,  lidé jsou ochotni platit za sebevětší nesmysly. Jen je zkrátka musíte marketingově pomasírovat a přesvědčit, že právě váš šutr je to, co jim v životě doposud chybělo, a bez čehož nikdy nenajdou štěstí. Takže až vás příště napadne něco ve stylu brusle pro kočky nebo fotoaparát pro slepce, určitě do toho jděte!

Autor: Pseudofilosof

(zdroj foto: mikemichalowicz.com)

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

8 věcí, které se dají dělat s kondomem. Bude legrace!

Nejpodivnější závody světa